גמני אותך מותק
א אוררררררר New member 11/7/06 #25 אף פעם לא היית קקה ../images/Emo9.gif חוץ מזה שלא רצית לקנות ת'דיסק...כמובן
M mory89 New member 11/7/06 #26 חחח סתם היה לי באותו יום באסה.. היום דווקא שמח לי... המורה מגישה אותי על 90 למתמטיקה 05 אני כולי אושר!!
חחח סתם היה לי באותו יום באסה.. היום דווקא שמח לי... המורה מגישה אותי על 90 למתמטיקה 05 אני כולי אושר!!
Z zoharshushan New member 11/7/06 #20 לירוני כפרעעעע (ממתי א-נ-י אומרת כפרה?!) אני לא יכולה ב20-23 ליולי וכל השאר-גמיש אוהבתותך
D dolevshelly New member 12/7/06 #29 סתם שאלה.. לא עדיף לחכות ל8.8 שזה התאריך הרשמי של הבובות בניצנים? כי השבוע לא ייה מפגש ולרוב לא נוח ב20 ו.. אז התאריך שגם ככה רובנו נהיה בו במקום גדול ולא יפריע לאחרים למה לא?!
סתם שאלה.. לא עדיף לחכות ל8.8 שזה התאריך הרשמי של הבובות בניצנים? כי השבוע לא ייה מפגש ולרוב לא נוח ב20 ו.. אז התאריך שגם ככה רובנו נהיה בו במקום גדול ולא יפריע לאחרים למה לא?!
א אוררררררר New member 12/7/06 #30 רובנו..זה לא מספיק ../images/Emo9.gif אני למשל לא נוסעת, ואני בטוחה שיש עוד מספיק שלא נוסעים..
H Hadardur New member 13/7/06 #32 בונא אתם לא יודעים לקבוע.. יום שישי הקרוב.... מפגשפורום ב-11 בבוקר אצל החייט סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נו יאללה תחליטו כבר
בונא אתם לא יודעים לקבוע.. יום שישי הקרוב.... מפגשפורום ב-11 בבוקר אצל החייט סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נו יאללה תחליטו כבר