מפגש פורום !!

מפגש פורום !!

הרשימה הבאה מונה תאריכים אפשריים למפגש פורום עם ירמי. על כל אחד לציין את התאריכים שהוא לא יכול בהם וככה נצמצם, עד שנשאר עם תאריך שבו הרוב יכול ! 6.4 9.4 10.4 16.4 17.4 20.4 [בשישבת אין אוטובוסים אז לא כללתי אותם ברשימה]

לי,

אני חושבת שאין בעיה בשום יום, אבל זה יהיה לי ממש ממש מצויין אם הוא יהיה ב-17, כי באותו יום אני בת"א במילא וממש קשה לי להגיע לשם כל פעם [אני גרה במרחק של לפחות 3 שעות נסיעה.] אז אם הוא יצא ב-17 אני אבוא בטוח, ואני ממש אנסה להגיע אם זה יפול על יום אחר :)

תנסי .

פחות או יותר. אני למשל יודעת שבימי שלישי-רביעי אני לא יכולה. תגידי איזה ימים את לא יכולה כי בדר"כ יש לך משהו בהם.. ואז נוריד את התאריכים שימים האלה..

סיכום ביניים:

נשארנו עם התאריכים הבאים: 10.4 16.4 17.4 [העדפה ל-17 !] מי שיודע בוודאות שהוא לא מגיע אז חבל שיבטל לנו תאריכים. ומי שכן רוצה/מתכוון/ינסה להגיע- תודיעו לי כדיי שנוכל לדעת פחות או יותר כמה אנשים אנחנו. טודע מראש ,
.

אז נשארנו עם

ה-16 וה-17 לחודש.. לאלה שקשה להם להגיע ויודעים שהם לא יגיעו בגלל המיקום שיגידו . חבל שנבטל תאריכים בגללכם ואז בסוף לא תגיעו ! אבל בכל מקרה, תשתדלו להגיע. זאת חוויה חד פעמית . אז אפילו אם אתם צריכים במקום אוטובוס אחד לקחת שניים או לקחת רכבת ואוטובוס.. זה לא כזה נורא . תתאמצו קצת ! זה שווה את זה.. ליל"ט.

שלמונזה

New member
יש מצב שהמפגש יהיה בת"א ../images/Emo168.gif

יש לי איפה לארגן את המפגש, רק שעוד לא סגרתי כלום עם שיראל וליטל אבל שתדעו שזאת אופציה

N o l o g o

New member
מבחינתי זה סבבה..=)

נצל"ש אני לא אהיה פה עד יום ראשון.. שבוע שמירות בבסיס..שמרו על הבית שלנו..

leetal25

New member
נצתרך למצוא תאריך אחר

ירמי לא פנוי ב - 16 ולא ב -17. כדי לעשות לכם את החיים יותר קלים התאריכים שירמי פנוי בהם כרגע 14 18 19 21 מקווה שנצליח לארגן שם משהו בכל מקרה תעדכנו אותי מה החלטתם בסוף, אני מקווה שזה יצא לפועל כי זה מאד חשוב לירמי.

אני בעד ה-21 .

לדעתי ה-14 יורד בגלל בומבמלה .. 18 - אני יכולה לנסות להזיז דברים . אבל זה לא בטוח . ב-19 אני לא יכולה . וכמו שאמרתי . אני בעד ה-21 אפילו שזה יוצא בשישי. הכי הרבה חוזרים לפני צאת השבת או מתארגנים עם הסעה אחרת.

אלכסהה

New member
21 זה לא חופש אז לא.

כל השאר אני יכולה בכל מקרה רק תודיעו. ורק בת"א כן ? (=

מה ?! זה כבר לא חופש ?!

זה יום שישי. אין גשר או משהו ?! :\ אם יש לימודים אז גם אני לא יכולה .

למעלה