נגיד.. ותפסיק לכתוב כמו פקצה :S
K Kfiriboy New member 21/7/05 #33 פשוטו כמשמעו הם פשוט מבחינת רמת ההכרות והאהדה וההערצה והכל כמו לד זפלין של הדור הזה
K Kfiriboy New member 20/7/05 #7 את המפגש פורום מטאליקה אני מארגן ואיך זה שאינני ראיתי אותך בפורום מטאליקה?
C ComfortablyNumb7 New member 20/7/05 #18 כתבתי שם פעם. כרגע אין לי כלכך מה לכתוב יותר. אז אני לא כותבת. וגם אין לי כח להציג את עצמי שוב
I I Disappear New member 20/7/05 #8 זה יהיה נחמד אם נעשה מפגש של.. מטאליקה, רד הוט ולד זפלין... אני לא מרד הוט, אבל אורי (Rock and metal) משם.. הוא מעדיף ללכת בטח לרד הוט , אז שיהיה לי עם מי ללכת
זה יהיה נחמד אם נעשה מפגש של.. מטאליקה, רד הוט ולד זפלין... אני לא מרד הוט, אבל אורי (Rock and metal) משם.. הוא מעדיף ללכת בטח לרד הוט , אז שיהיה לי עם מי ללכת
R Rock and MetaL New member 20/7/05 #9 כע ואני גם במטאליקה וזפלין אז זה ייהיה ממש כיף וסוף כל סוף אפשר לפגוש את יששכר!(שימי,גנ"ל,קירק,קליף,דיספסיבול הירו)
כע ואני גם במטאליקה וזפלין אז זה ייהיה ממש כיף וסוף כל סוף אפשר לפגוש את יששכר!(שימי,גנ"ל,קירק,קליף,דיספסיבול הירו)
R Rock and MetaL New member 20/7/05 #11 כמו שזה נשמע לוקחים כמה ילדים מעפנים ומשעוממים שכותבים בפורום של לד זפלין או של כל אחד אחר תועים אותם במקום(בדרך כלל עזריאלי...תמיד עזריאלי)ומשאירים אותם לבד להסתדר(נשמע כמו פרומו לפרויקט Y ) קיצר כל הפורום ייהיה בעזריאלי ונראה אחד את השני ונשוחח ונקנה דיסקים..
כמו שזה נשמע לוקחים כמה ילדים מעפנים ומשעוממים שכותבים בפורום של לד זפלין או של כל אחד אחר תועים אותם במקום(בדרך כלל עזריאלי...תמיד עזריאלי)ומשאירים אותם לבד להסתדר(נשמע כמו פרומו לפרויקט Y ) קיצר כל הפורום ייהיה בעזריאלי ונראה אחד את השני ונשוחח ונקנה דיסקים..