מפגש פורום

גרי רשף

New member
מפגש פורום

אני "קורא סמוי" כאן בפורום: עוקב אחר ההודעות, אם כי לא כותב (למיטב זכרוני).. רציתי להעלות הצעה לארגן מפגש של חברי הפורום: ניפגש באיזה ערב (אני מוכן לתרום את ביתי הקט), כל אחד יביא מעט כיבוד, נכיר זה את זה, ואולי נארגן ערב תרבותי: כל אחד יציג את עצמו, ומי שירצה יוכל להשמיע קטע (מדיסק או לנגן בעצמו) לומר עליו כמה מילים וכו'. מה דעתכם?

aficionado

New member
אני אבוא

כמובן שהכי חשוב למפגש כזה זה יין !
יכול להיות כיף...

לא תמיד חייבים סיבה ../images/Emo13.gif

רוצים לשיר, לנגן, לרקוד פלמנקו - זו סיבה מספקת לא? הרעיון הוא לארגן מפגש של חברי הפורום שאולי יצאו ממנו דברים טובים וגם אם לא, אז סתם הפרייה הדדית.

גרי רשף

New member
מה מי? אני!

התאריך המסתמן הוא יום חמישי 21/07/2005 בערב (לאחר שהסטודנטים יסיימו עם התירוצים שלהם..), המקום- אני מציע את ביתי הקט בכפר ויתקין ליד נתניה (ננסה לתאם הסעות עבור אלו שאין להם רכב), התוכנית תכלול כיבוד קל (כל אחד יביא משהו), שיחת רעים, ותוכנית תרבותית בהפקה עצמית שלנו: מי שירצה לנגן או לרקוד או להשמע קטע מוזיקלי ולדבר עליו או להקריא שיר של לורקה, או לספר על תולדות הפלמנקו, או ללמד אותנו להכין Paella כמו שצריך, או לשאת קולו ב- Canto Hondo - מוזמן!

how bizar

גדי סחתיקה על היוזמה. דוקא ב21 חבר שלי מתחתן, ועוד בכפר ויתקין, ואנחנו בכלל ירושלמים, והבטחתי לו שארהיב עוז לרקוד לו קטע פלמנקו בחתונה. אז אני אהיה לידכם אך לא אתכם. תהנו.

גרי רשף

New member
ולא תוכל לרקוד בשתי חתונות בבת אחת?

אני בטוח שתוכל לקפוץ לחצי שעה לומר לנו שלום, בין רבע העוף והבורקאס..

פינבל

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif

אני גם רוצהההההההההההה אבל אני לא יודעת לרקוד ...וגם לא לשיר... אני פשוט חולה על פלמנקו על המוזיקה...ועל הריקוד החושני הזההההההה לא לצחוק עלייייי

יש לי חלום........... ../images/Emo13.gif

הלוואי והיינו יכולים להסיע את עצמנו לספרד ולעבוד שם עם אמנים. זה היה מקפיץ אותנו לעולמות מטורפים. יש לי סיפור: לפני שנים רבות עבדה בארץ להקת תיאטרון בשם התא"י=תיאטרון ארץ ישראלי. האישה שהקימה את הקבוצה הזו, שכרגע נבצר ממני לזכור את שמה, לקחה את השחקנים לגרמניה, אז בירת התיאטרון העולמית לדעתם לפחות, והם עברו הכשרות עם שחקנים ובמאים בעלי שם ונחשבים בעולם התיאטרון. יש לי חלום לעשות את זה עם קבוצה של ישראלים חדורי מוטיבציה וחולי פלמנקו - לנסוע לניכר (ספרד כמובן) וללמוד שם ביחד. לקבוצה יש יותר כוח מאשר ליחיד וזה היה נחמד אם היה מתאפשר לעשות דבר כזה. אבל פטרוני אמנות כבר שנים רבות לא קיימים וגם כשהם כבר תורמים אז זה למוסדות מוסדרים. נצטרך להתקדם בדרכנו הרגילה והקשה אך התורמת ביותר לאמנות שלנו. תחשבו על זה.........

Zidan de Toledo

New member
מרטין לוטר ג'יפסי..

נשמע אדיר, ולא מופרך בעליל
תאמיני לי, יש לי ניסיון בדברים האלה. אל תאבדי תקווה, תני לפורום עוד קצת זמן, ווננסה להרים ביחד קבוצת לימוד שתתמקם בספרד לפרק זמן קצר ורווי פלמנקו, עלות מסובסדת. אולה!

mooshi88

New member
אם לה טוררה בא אז גם אני !

אולי הוא יביא כלי ויוכל להדגים איזה קטע פלמנקו יצירתי...

davidiniu

New member
רעיון מצויין

לחבר בין אוהבי פלמנקו בארצנו הקטנה...נשמע נהדר..סופש נעים לכולנו

למעלה