מפגש פורום!!!!

שלום לכולם!

אהלן אהלן, אני כבר הרבה זמן "עוקב-אך-לא-כותב" בפורום הזה, אבל אם אתם כבר מדברים על מפגש, אני אשקול ברצינות להגיע. אני מת על המוזיקה של הדורבנים, ועוקב אחרי הסצנה פחות או יותר עוד מהימים שמאמ"ה היה קיים (בצורתו הרשמית). תכננתי אפילו לבוא למפגש עם חברי הלהקה, אבל בסוף ויתרתי (ואני כנראה צריך להצטער על זה...) אבל אני לא יודע אם הפורום הזה נפגש כבר בעבר - ומה אתם עושים במפגש? ו...יש מצב שהוא יהיה קצת יותר קרוב צפונה?? (לא :))

../images/Emo13.gif

אהלן! בדרך כלל במפגשי פורומים האטרקציה הגדולה היא לראות את השמות שמאחורי הכינויים שדיברת איתם. בגלל שאתה קורא ולא כותב אולי זה פחות אטרקטיבי, אבל אם תבוא נוכל להכיר אותך יותר טוב ואז גם תתחיל לכתוב בפורום

מה, לא מנגנים ושרים משירי הלהקה?!

ובכלל, מה טווח הגילאים של האנשים פה? נראה לי שאני אהיה בין ה-"זקנים" (24)... כן כן, גם זקנים יכולים להרגיש צעירים ברוחם מספיק בשביל הדורבנים!!

papal

New member
פשש- יותר זקן ממני

אני יכול להביא את המקלדת שלי אבל מה זה בדיוק יעזור? :) בכל מקרה אני בא בשביל האנשים

א י י ז ק

New member
תקבעו מתי שאתם רוצים

אחרי שתקבעו אני אגיד אם אני יכול לבא.. כי אני כנראה לומד חלק גדול מהחופש ואני אראה איך זה מסתדר לי

יוסדוס

New member
את האמת...

יש פול תאריכים שאני לא יכול... נתחיל: 17.4-19.4-כניראה אני לא אוכל(הדרכת עזר) 19.4-21.4-לא יכול בטוח(חלוץ הבטחה) 27.4-29.4-לא יכול בטוח(טיול אתגר!) ואולי יתווספו להם עוד תאריכים..

InFecTeD LOVER

New member
ואני לא יכולה ב-../images/Emo42.gif

15-16.4 אבל זה יוצא שישבת אז אני מאמינה שלא תעשו את זה בתאריכים האלה...=] רק תודיעו מראש!!! בקשה =]

lirazbarbie

New member
בעד...

אבל לא יכולה ב19-21: טיול חותרים. 25: יום תיגבור בתאטרון. 28-29: סמינר גרעין (שד"א התקבלתי לגרעין שביקשתי ואני אהיה מרכזת בוגרת)

lirazbarbie

New member
ושכחתי שגם לי יש בגרות יומיים

אחרי סוף החופש אז כל סוף החופש אני לומדת... (וכנראה מגישים אותי על מאה... כל הכבוד לי)

papal

New member
אני <? לא מוכר שום דבר

סתאאאאאם אני םפשוט מנותק לחלוטין מכל דבר שהקשור למאמ"ה- השריד היחיד שנותר לי לימי מאמ"ה זה בעצם החברות שלי בפורום- שאני נשאר בו אך ורק בגלל שיש פה אחלה אנשים ולא משום סיבה אחרת אני יביא את הדברים לא לדאוג אבל מי שיטפל בזה זה נועה או אפרת או מי שאחראי אנילא בעניין רק אשמח לראות בחזרה את כל הכסף שבטיפשותי הרבה הוצאתי ועוד יותר אשמח לפגוש את כולכם

ענבלושה

New member
כן לא התכוונתי שהחולצות יהיו קשורות

למאמ"ה פשוט באמת חבל על הכסף שלך.. ובמילא אין לי כוח לנסוע לכ"ס בשביל לקנות חולצה....

למעלה