מפגש פורום

yoavin

New member
כן למה מה הבעיה בזה?

הוא ביקש ממני...אין לו עוד חבר שרשום פה בתפוז חוץ ממני...

סיונתו

New member
מי סומך עלייך אבל..יואבי ../images/Emo3.gif

ומה נסגר עם השירים שהבטחת לי

yoavin

New member
תומר שם...איפה כולם?????????????

מסכן הוא שם לבד חחחח

TRANSFER

New member
חבל שהוא לא לומד את הלקח

מחר ההשבעה נכון? מי מגיע [חוץ מהמחזור האחרון]?

חבל ש(שוב)הוא לא חושב.

ותודה ל"מורעל" שעדכן אותי טלפונית לגבי התפתחויות בשרשור הזה. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני התייאשתי ממפגשים. לא רואה טעם שנמשיך לנסות לארגן אותם.

TRANSFER

New member
אם כל יום יודיעו על מפגש פורום

ואף אחד לא בא אז זה פשוט יוצר רושם לא רציני לגבי המפגש. דברים כאלה לא קובעים מהיום למחר. [ההודעה מופנת בעיקר לתומר]

Tomak19

New member
קבעתי את זה עוד ביום שבת

ואני באמת לא רואה מה כל כך קשה בלהגיע לעזריאלי, זה לא שקבענו באילת או בארץ אחרת...

TRANSFER

New member
לא אמרתי שקשה.

אבל חייב להיות על זה קונצנזוס. החלטות לגבי יום ושעה צריכים להקבע ע"י הרוב. לא ראיתי היענות גדולה במיוחד לרעיון של מפגש הפורום הזה שהיה אמור להתקיים בשעה 7. בעניין מפגשי הפורום אני חושב שיש מקום ללמוד את הדרך שנעשה בפורומים אחרים.

newKiticat

New member
אני לא נגד אירגון מפגשים

אבל אני נגד לנסות לארגן בחופזה. עם כל הכבוד- באותם ימים שמפגש פורום לא היה דבר כזה נפוץ ברחבי תפוז, היה לוקח בערך שבועיים ושלושה שירשורים של כן בא/לא בא לפחות! תומר- סבלנות. אני בטוחה שאתה רוצה. אבל קח בחשבון שלא כולם נכנסים במשך השבוע.

Dizen

New member
../images/Emo45.gif

צריך לתת לזה עוד קצת זמן, לדעתי...
מה גם, שאני לא יכולה בחודש הקרוב

p o i s o n e d

New member
אין על מה גבר גבר!!!

בשביל זה אני פה. היינו אחים לטירונות ושנינו צעקנו על הכלבה... וחכה חכה, עוד תרגיש את נחת זרועי כשאני אמצא עבודה(ואתה יודע מה הלאה). אחרי זה כבר תרצה רק לחסל אותי ובמקום להגיד לי תודה תגיד לי כל היום לך _דיין וכדומה. סתם! או שבעצם נחכה ונראה... אני אישית גם די התייאשתי, אבל אני מציע שנשקןל את המפגש בחג פסח... לא לשכוח להביא מצות לסיונתו-סתם!!!

למעלה