מפגש פורום

Tomak19

New member
מפגש פורום

יום רביעי, ה16.3.05, שעה 19:00, קומה 3 בעזריאלי. יש(אם אין לפחות 10 אנשים שאומרים שהם יבואו אני לא בא)?

p o i s o n e d

New member
I AM COMING MASTER...

ומי שלא מבין שיתבייש ויראה "דרקולה מת ואוהב את זה" מיד!!! TOMAK,הם מסיימים רק ביום רביעי את הטירונות אז אני חושב שעד אז הם לא יראו את השרשור שלך.(אל תיעלב פשוט אני לא רוצה שתתאכזב). אולי עדיף יום חמישי? וטיפ קטן, אל תתאכזב אם לא תהיה היענות- 12 איש רק הצביעו על הסקר של עמי. אני לא חושב שיש כאן רק 12 אנשים שקוראים בפורום או שאני טועה.... לאלה פה שקוראים ולא עושים כלום עם ההצעות למפגשים- כן אתה ואת שקוראים ומהווים את ההמון הדומם, המפגש הזה יכול רק להועיל מלהזיק. אולי בסוף אפילו תקחו משהו לעצמכם... לא רק נאכל המבורגרים ופיצות אלא גם נאכל סלטים בבר בריא (יולץ, אתה רואה אני לא שוכח אותך!)זה גם יהיה לדבר עם אנשים, להעביר חוויות ואפילו אם רוצים לשאול שאלות שיש לכם ולא העזתם לשאול. יכול להיות אפילו שמסיפורים אישיים שיש לפחות לשלושה פה לספר, תלמדו משהו. המנהלת/המפקדת- אני אישית ממליץ לנעוץ הודעת התפקדות מחודשת למשך חודש לראות כמה אנשים באמת יש לנו פה בפורום. בדרך כלל, אף פשוט לא טורח לעבור לעמוד 2 וחבל שתפסידו את הצחוקים שלי! סתם!

חבר'ה, אני מציעה את חמישי הבא

או משהו כזה, כי זה פורים
(אם תהיו נחמדים אני אבוא עם התחפושת שלי
) וברבריא שליטה!! <צליאק
>

yooltsair

New member
מספרי ברזל?

אחותי! צליאק נוטה להפריע במהלך הרגיל של החיים, אך אל תסתכלי עליו כמשהו שלילי! את עוגת השוקולד הכי טעימה שאני אכלתי אני מכיר רק בגלל הצליאק! אבל הלחם לא... :) ד"א, אם בא לך משהו שומני יותר, בורגר ראנץ' בעזריאלי עדיין מגישים לחמניות ללא גלוטן (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי). יום רביעי הזה ממש ממש לא מתאים לי (התחייבויות קודמות), אבל אם דוחים את המפגש בשבוע, אני שם. וסער - מי כמוך דואג לי?

Tomak19

New member
יום רביעי הזה זאת האפשרות היחידה

שלי. יום חמישי אני חוזר לירושלים, ויום ראשון אני מתחיל קורס קש"ח(מתכונת בסיס סגור) שיימשך חודש.

p o i s o n e d

New member
אני מחר ב"מרום"

ממש ליד עזריאלי אז אין לי בעיה להגיע מחר.... הא מקלות של VATER איזה יופי לי!!!

p o i s o n e d

New member
אני חושב ש24 שעות לא מספיק

אבל אני לא נכנס לויכוח עם המנהלת... בהתפקדות הקודמת-8 אנשים אם זכרוני לא מטעה אותי התפקדו. אני אישית חושב שצריך לנעוץ את זה יותר זמן מ 24 שעות. גם אם מדובר על סופ"ש: יש לפעמים הרבה עומס בצבא ולא מגיעים למחשב וכשמגיעים הביתה כבר ישנים עד למחרת ועד שמתארגנים וכדומה כבר ההודעה עוברת דף ואף אחד לא טורח לקרוא את נדפים הבאים. זו דעתי וכמובן שזכותך לחשוב אחרת... בברכת שת"פ פורה, המורעל

Dizen

New member
אני אדבר איתך על זה בפרטי.

כשיהיה לי זמן לנשום. קיי
~פיהוק~

newKiticat

New member
../images/Emo45.gifאם אני

אבוא- אז זה יהיה כבר ב18:00... אבל בהחלט אין בעיה!

Tomak19

New member
מחר, שעה שבע בערב, קומה 3

בעזריאלי... אם יש 5 אנשים חוץ ממני שכותבים שהם באים מחר, אז אני בא!!!

תעדכנו אותי אם יש/אין מפגש.

לא תהיה לי גישה לאינטרנט עד השעה המדוברת.

yoavin

New member
אני חבר של תומר .....הוא אמר לי

להגיד לכם שיש מפגש ושהוא יהיה בעזריאלי בשעה שבע היום בקומה 3! כל מי שיכול ומעוניין להגיע...בבקשה שיגיע!

למעלה