מפגש פורום יום רביעי(מחר), 19:00, בעזריאלי, קומה 3!!! יש???
פ פרופיל 21 New member 8/3/05 #2 היום ב20:40. ברצינות... צריכים להודיע קצת קודם. בכל מקרה, אני יכול להגיע מחר... עוד מישהו רוצה?
P p o i s o n e d New member 8/3/05 #10 אני לא יודע אם אני אגיע אני פשוט מחר בשיעור נגינה עד חמש ואחרי זה מצופה להגיע אליי מישהו.
T TRANSFER New member 8/3/05 #7 צעירות זה עניין יחסי../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif גם אתה צעיר, קצין צעיר.
P p o i s o n e d New member 8/3/05 #8 אני משוחרר אז ככה שתשתקו כולכם יא צעירים! סתם! מה לעשות תמיד משוחרר יהיה פז"מניק יותר מהרמטכ"ל.
P p o i s o n e d New member 9/3/05 #14 תתעודדי... אני חולה נפש-אני מתופף. התרופה זה להיכנע למחלה/אובססיה ולתת לידיים לעבוד(לתופף לא לעשות ביד סתם!) וזה לא עובר אלא רק הולך ומחמיר. התמכרות קשה ביותר. לך זה יעבור. לשכנים העצבניים/המעצבנים זה לא יעבור.
תתעודדי... אני חולה נפש-אני מתופף. התרופה זה להיכנע למחלה/אובססיה ולתת לידיים לעבוד(לתופף לא לעשות ביד סתם!) וזה לא עובר אלא רק הולך ומחמיר. התמכרות קשה ביותר. לך זה יעבור. לשכנים העצבניים/המעצבנים זה לא יעבור.
D Dizen New member 9/3/05 #15 ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifאנשים../images/Emo70.gif 3 אנשים זה לא מפגש פורום... אני מציעה שנוותר להפעם. ונדחה לשבוע הבא.... הפעם נפתח את השרשור בסופ"ש, כשכולם פה. או אולי מחר?
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gifאנשים../images/Emo70.gif 3 אנשים זה לא מפגש פורום... אני מציעה שנוותר להפעם. ונדחה לשבוע הבא.... הפעם נפתח את השרשור בסופ"ש, כשכולם פה. או אולי מחר?
ס סיונתו New member 9/3/05 #16 ../images/Emo13.gif אני בכל מקרה עד סוף י"ב בערך מוצפת אז אל תכללו אותי בתכניות
D Dizen New member 9/3/05 #17 מה ../images/Emo4.gif אז תבואי לקצת... אפילו יש לך טרמפ חוץ מזה שאם תגידי למורים שלך שלא היה לך זמן בגלל שהיית איתי, הם יתחשבו בך הרבה הייתי בביצפר לפני כמה ימים...
מה ../images/Emo4.gif אז תבואי לקצת... אפילו יש לך טרמפ חוץ מזה שאם תגידי למורים שלך שלא היה לך זמן בגלל שהיית איתי, הם יתחשבו בך הרבה הייתי בביצפר לפני כמה ימים...
D Dizen New member 9/3/05 #19 אבל אבל ../images/Emo4.gif אני לא צריכה מפגש פורום בשביל להפגש איתך ואני אראה אותך עוד יומיים או משהו [הבטחת! ] רק בלי הנשק... כן?
אבל אבל ../images/Emo4.gif אני לא צריכה מפגש פורום בשביל להפגש איתך ואני אראה אותך עוד יומיים או משהו [הבטחת! ] רק בלי הנשק... כן?