מפגש פורום!!!!!

sweet 666

New member
מפגש פורום!!!!!

דבר ראשון, זה ביאץ', אין לי כוח להחליף משתמש... ועכשיו לענייננו, החגים מתקרבים ואני חושב שחייבים לפצות על זה שלא עשינו מפגש פורום בקיץ, וחוץ מזה, אני אוכל לבוא עם האוטו לאן שנרצה, ואני אביא את האופניים, והיה מגניב!!! אז אני ממליץ על סוכות, אבל איפה??? יאללה כולם תגיבוווו!!!

omni96

New member
איפה???

אממ בת"א אבל תביאו מצלמות ונעשה הפעם ג'קאס !!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אמממממ...

תלוי מתי..סוכות יש מצב שאני בבראשית\סיני

holly shit

New member
בוהנה, אני שומעת כל הזמן..

אנשים על מדברים על לרדת לסיני והאמת שלפני איזה שבוע ככה קראתי איזה ספר והביא לי חשק לנסוע לשם, אפילו כבר תיכננתי עם כמה אנשים ופתאום מאז אני שומעת בכל מקום אנשים שאומרים שהם גם נוסעים. [עכשוי קלטתי שאין פואנטה
] אז נסכם את זה ב.. גונבים לי את המחשבות!!! או,שרק עכשוי התחלתי לשים לב שמדברים על סיני ואני סתם פנואידית..אבל באמת מה הסבירות של זה??!

AdShEaTaKoRe

New member
אף אחד כאן לא קורא עיתונים?!?!?

יש התרעות חמות על פיגועים באתרי תיירות בסיניייייייייי!!!!! בגלל זה מלא הולכים עכשיו במקום זה לרודוס וכאלו... ואני לא יודע אם כדאי לי ללכת לבראשית או לא... כי זה איזה חצי מיליון שקל ואין עלי סכום כזה כרגע... אז מה אתם מציעים ? ללכת בכל זאת או להשאר בבית ולגרבץ?

omni96

New member
תראה

בבראשית אתה גם יכול לגרבץ אבל אישית אני הייתי מעדיף לגרבץ בבית מתחת למזגן או מעליו גם טוב

holly shit

New member
מה התרעות?!?

הם גם ככה כולם ערבים שם.. חוץ מזה באמת מי קורא עיתונים עם כל החרא הזה כבר עדיף לא לדעת כלום. נו באמת חצי מיליון!! זה כסף קטן..

sweet 666

New member
סוכות, יום כיפור, ראש השנה, פסח-

לא משנה, אני באה בכל מקרה, אאה, וצצו לי כבר בקיץ מחשבות לגבי המפגש בחורף, הולך להיות מ ע ו ל ה! אז כולם, בואו לא נהיה קקות בחרא ונתארגן ונלך ונפגש וסופסוף(!!!!!!) נעשה טיפה ג'קאס... בכל מקרה, אנחנו חייבים להצדיק את שמו של הפורום, כי זה באמת לא טוב לשבת מתחת למזגן(במקרה של פרחה מעליו) ולהרביץ גירבוץ מאסיבי...אז יאלה, תציאו תאריכים ותבטלו את כל הנסיות הלצניות שלכם לסיני ולבראשית כי יש לנו מפגש פורום ב3.10.2004, כלומר השלשה באוקטובר אלפיים וארבע, יום ראשון,יח' בתשרי שנת תשס"ה!!!!

למעלה