מפגש פורום

מפגש פורום

המועד המתוכנן הוא 30.7 בשעה 8:00, מיד אחרי המרתונים הליליים של כנס פאן-קון. מי שמתכוון להיות במפגש, שישרשר "
".

אחרי המרתון הלילי?! ../images/Emo29.gif

למה לא בערב של יום חמישי? בסביבות 19:30- 20:00? אחרי כל הלילה הארוך הזה אני די בטוחה שכולם ירצו להתחפף. חוץ מזה, מי שכן בא לכנס אבל לא נשאר למרתון בטוח לא יחזור בשעה שמונה בבוקר לאזור. (|שיעול||שיעול|אני לא חושבת שאני אוכל לבוא בבוקר (ותודה לצה"ל), ודווקא רציתי לראות אתכם!!
) מה אתם אומרים?...

fancon

New member
מפגש פורום אחרי המרתון

הי, תראו, זה קצת בעיה אם תחליטו שזה יהיה *אחרי* המרתון כי אז הכנס נגמר וכולם מתקפלים כולל השומר (אסורה כל פעילות ללא שמירה), ויכול להיות אפילו שהמקום נסגר. אבל תמצאו זמן אחר, נשמח שהמפגש שלכם יהיה בפאן.קון וגם נמצא לכם חדר. נדב ברוכיאל מנהל כנס פאן.קון 2004

אם אני אבוא לכנס, לא סביר שאני אשאר

למרתון הליילי. ואם אני לא אשאר למרתון הליילי, לא סביר להניח שאני אגיע למפגש פורום שיתקיים בבוקר שאחרי. אני ממליץ על הערב ולא על הבוקר כזמן טוב להיפגש.

אז מה לגבי 23:30?

29.7.04. 23:30 - במקביל לפתיחת המרתונים. נא לשרשר "
" אם אתם יכולים לבוא לשעה הזו.

HyperNovA

New member
זה לא שעות טובות

אם אתה רוצה לעשות את זה בבוקר מוקדם, אז כמו שאמרו לך, מי שלא נשאר למרתון הלילי בטח ובטח שלא יבוא ב-8 בבוקר למפגש, וזה כולל אותי. 23:30 זה מאוחר מדי, כי מפגש אורך קצת זמן, וחלק מאיתנו לוקחים אוטובוסים הבייתה ואלה לא עובדים בשעות מסויימות. מפגש צריך להיות בשעה נורמלית בערב בסביבות 8,9 כמו המפגש בסוכות.

S h a y 9 9 9

New member
מסכים

כדאי לעשות את המפגש בשעה שנוח גם לאנשים שגרים רחוק יותר או תלויים בתחבורה ציבורית ובכל מקרה שעה סבירה אחה"צ-ערב, לא מאוחר בלילה ולא מוקדם בבוקר.

CaptainOok

New member
ובכן...

אני מציע על השעה 22:00. זה אחרי האירוע הטרקי האחרון (Roddenbery on Patrol), וזה לא מאוחר יותר מדי. ואם נתאם את זה עד הכנס, נוכל אפילו לקבל את חדר הפעילויות בשביל המפגש
כל מי שמסכים, שיגיד
(אפשר גם להצביע ברגליים)

אף על פי שטכנית

יש ב-22:00 גם פעילות טרקית למחצה: "משחק תפקידים: הברון מינכאוזן (שני משחקים במקביל, אחד בסגנון מב"כ)" אני נטפל לפרטים? אני?

fancon

New member
ואם כבר..

אז לדעתי טרקיז יכולים להנות מאוד גם מהסרט coneheads וכמובן גם מtripping the rift. ממש ממש השתדלתי שיהיה רצף מהבוקר עד הבוקר של תכנים לטרקיז וגם במקביל תכנים לא לטרקיז. נדב ברוכיאל מנהל כנס פאן.קון 2004

papal

New member
../images/Emo45.gifעם הסתייגות של אחוז בודד

שההורים פתאום יצטרכו את האוטו ואז אצטרך ללכת מוקדם מהצפוי(מה שלא אמור לקרות)

למעלה