מפגש פורום

JACKASS 4 LIFE

New member
והנה יוני החנפן מגיע..

וזה באמת היה מצחיק, אבל גם עיצוב. והחלק העצוב בזה שאת באמת דומה לצנון =\... אהה ו...לכי זדייני עם סוס! אבא שלך חנפן ומעפן!!

JACKASS 4 LIFE

New member
ו...

20 דקות לקח לך לנסח הודעה מחדש?! שאגב גם היא יצאת אינפנטילית ברמות...

bobby6killer

New member
אחי הפורום מתדרדר

אני גאה להכריזשביום שבו יוניימצא מתחנף אליי, אני קונה מנה סביח לכל אחד ממשתתפי הפורום בסדר? אללה כל אחד פה יוצא יותר אידיוט מהשני... יאללה סתיו יא מפגרת..."כותבים את זה סתו ולא סתיו אז תמותו יא זונות"- מצוטט ע"י הנזיד צנון של הפורום-סתו

blink me1

New member
אבל לא רושמים ככה סתו!וגם לא סתיו..

אז זה לא קשור!

bobby6killer

New member
עזבי זה לבעלי 5 יחידות אנגלית

+חמש יחידות אייקיו... מוציא אותך מהרשימה לא?

BiAAcH

New member
לדעתי ממש בכיף....

אבל אין מה להתחיל לתכנן את זה מעכשיו, הבגרויות רק נגמרות בסביבות ה-30 ליוני (למרות שהאחרונה שלי היא ב-15...
), אז לקראת תחילת יולי נתכנן את מפגש פתיחת החופש...

bobby6killer

New member
גמני מסכים איתך

אבל,זה היה רעיון של אור להתחיל לארגן את זה...אז תלונות להומוני בבקשה... למרות שזה יהיה נחמט להתחיל לחשב עכשיו והבגרות החרונה שלי ב25 לחודש... חח וארבל,יש מצב שאנחנו נוסעים לאילת אחרי הבגרות הזאת בשביל הכיף במקום מסיבת סיום חחח אז יש מצב אני יראה אותך באילת החופש

zoeilovebam

New member
אווווו

אפשר גם אצלי ההורים טסים לחו"ל בחופששש שבוע של שקטטטטטט כאילו מההורים לפחות!!! בואו יהיה פאןן !!!!! =]

bobby6killer

New member
וזה רעיון טוב!

אבל יש לי רעיון יותר טוב:תשרשרי את זה למקום המיועד לו, בבקשה הקפידו על כללי השרשור בגלל שאם לא תקפידון השיטה לא תלך וזה יהיה די מעפן...

bobby6killer

New member
לא

ככה זה הולך יותר טוב אבל מסתבר בדיעבד שלחלק מהמשתתפים בפורום לוקים בחסר בידע שירשורי ולכן בנסיון הבא לעשות משהו כזה אני ימצא פתרון יותר טוב...

למעלה