מפגש פורום

omni96

New member
אני חשבתי על משו כזה

ההורים שלי נוסעים לחו"ל אני מביא את אנה גיא ארבל בן חומי שפיצי ועוד ועוד ועוד ועוד אליי הביתה כל זוג מקבל חדר חחחח אנה וגיא במטבח וכל השאר בסלון...כל יום יוצאים בין היתר לסשנים של סקייט עם עמי הדיה או מורן חסון ועושים ג'קאס מטורף כל אחד מביא סק"ש וכסף לאוכל !

bobby6killer

New member
דיברתי על משהו בסגנון הזה

לקפוץ על קקטוס עם חוטיני.. רעיונות לג'קאס אבל הכל יתקבל בברכה

AdShEaTaKoRe

New member
נשמע רעיון טוב...

ואני ושפיץ נישן כמו אצלי במיטה זוגית בחדר של ההורים נכון? ואז דוב ודובה ינסו לעלות על המיטה ואז שפיץ יתחיל לצעוק "טטהטהטהטטה נרררררררראטטיטיטיהטהטהטהטטהטה" ויהיה מכות חושיל לא?

omni96

New member
חחח יש לי רעיון

יש עוד מקום במחסן אז אפשר לשים אותך שמה עם שפיצון אתה לא יודע לאיזה תנוחות אפשר להגיע שמה על הארונות ממתכת ומה אפשר לעשות עם השפכטלים

sweet 666

New member
תיקון קטן

בן, אם תרשה לי, אני אכניס פה כמה תיקונים(אחד בלבד האמת): "בקיץ יש מצב לעשות מפגשי פורום!!!" למה רק אחד? קיץ זה פול זמן, תראה, אפשר לעשות אחד בת"א, אחד אצל פרחה וכו' וכד'..

blink me1

New member
יופי אז בואו פעם אחת לאילתתתתת

תישנו בים!! פופורלרי ו-כיף!!

blink me1

New member
יופי אז בואו פעם אחת לאילת!!

תישנו בים מה רע??...פופולרי ו-כיף

blink me1

New member
קודם כל-זה סתו!! דבר שני...

אל תפתח ציפיות יותר מידי...לך הדבר היחיד שאני מסדרת זה קופסת קרטון כזאת יפה..

blink me1

New member
במת??...דווקא אני מתקנת תמיד..

תישאל את שיר היא בעיקר סובלת מזה[[=

blink me1

New member
פפחחחחחחח כי אתה מטומטם...

אפילו ליאוררררררר ( וליאור לידי יא מעפן ) יודעת... ליאור: אני אומרת לכם!!
תמותו...מתחכמים טמבלים

bobby6killer

New member
יאלה שקט יא נזיד צנון...

ציטוט:"תמותו...מתחכמים טמבלים" ואם ביום שני לא בא לי למות? מזה ההגזמה הזאת? כולה דיברנו על איך מאייתים תשם שלך...לא צריך להגזים עד למוות לשוגאי כתיב... חוצמזה מאיפה לנו לדעת שאמא שלך החליטה לקרוא לך נזיד????? אה???

blink me1

New member
פפפפפפחחחחחחחחח בן אתה מתדרדר

זה אפילו לא היה קרוב למצחיק.. חכה חכה הנה יוני החרפן בא להגן עלייך..עוד שנייה " נזיד צנון "...בוודאי..שתוק

blink me1

New member
לא יצא טוב...מחדש...

פחחחחחחח בן אתה מתדרדר..!! זה אפילו לא היה קרוב למצחיק " נזיד צנון " בטח..שתוק חכה חכה הנה יוני החנפן בא להגן עלייך " זה מצחיק זה מצחיק ".. יופי עכשיו יצא יותר טוב בייייייייייי

למעלה