מפגש פורום!

ווווווויייייי../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

בטח! יו, הורסים לבני את הבית! יאי!^^

Moondust

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif

אני יכולה לנסוע לשם על אופניים...

NJS

New member
טוב

אז אם כלכך הרבה מסכימים אז לא כדאי שנתחיל לתכנן מה עושים (נגיד ללכת לקניון ערים(כי מרגלית השרון ממש מעפן))

NJS

New member
גם

אם נשארים בבית צריך לעשות משהו (נגיד להרוס לבני תבית)

midnight dragon

New member
או לאכול את כל האוכל שלו../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

(מוגש בהשראת בני) חחח

La Gamba

New member
אממ.... נאג'ס

לוקח לי 20 דקות להגיע לקניון ערים מהבית שלי, וזה כי אני על אופניים, ברגל מדובר על הליכה של שעה וקצת. מרגלית השרון אולי קומפקטי במקצת, אבל לפחות יש לנו פארק נחמד ממש ליד, כמעט נקי לחלוטין מחרא של כלבים. חוץ מזה, יש לי חצר קטנה (20 עצים על חצי דונם) שאפשר להתנחל שם, ואם נמאס תמיד ניתן לראות אצלי סרט או משהו, יש לי מבחר קטן של קלטות בבית (כ1500 סרטים), כך שפיצה וסרט זה לא כל כך רע, רק שהבית עצמו לא כל כך גדול ומרווח.

yaarangel

New member
יאאא בני../images/Emo70.gif

אמא'להלהלה 1500 סרטים?...יש לך יותר סרטים משיש לליאור ספרים
או הלוואי יכולתי לבוא..נראה מה קורה עם אמא שלי...פחחח. אבל נשמע נורא נחמט.איזה סרטים יש לך

NJS

New member
זה בסדר

אתה סדר גמור! ודרך אגב המילה שאני הייתי בוחר למרגלית השרון זו לא "קומפקטי" נ.ב באיזה רחוב אתה גר?

La Gamba

New member
אני מעדיף לא לפרסם כתובת מדוייקת

עוד מעט אני אכין רשימה, אחרי שנסכם מה יהיה כמה יהיה ומאיפה יהיה.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כנראה שכן... צריך לבדוק...
אני מקווה שכן
רגע, מנתניה אמרת? מאיפה בנתניה? איזה קו? ובאיזה תחנה אני צריך לרדת?

Mamimi

New member
או קיי-זה לא עובד ככה!../images/Emo105.gif

אנשי פורום היקרים! יש לנו שני מקומות מיפגשפורומיים: -1-בעזריאלי -2-בבית של בני צריך להחליט! עושים הצבעה!נא לכתוב בהודעה-
בית של בני
עזריאלי מי שבפלאפון יכתוב את המקום וזהו.

NJS

New member
בית של בני

למרות שאם כבר אז אפשר בקניון ערים (יש יותר קווים לכפר סבא מקווים להוד השרון)

el kortito

New member
אוו תודה ממוש!!!!../images/Emo21.gif

קיוויתי שמישהו יפתח שרשור כזה והופה איזה הפתעה לא הייתי מוכן לכזה דבר לא ידעתי למה לצפות!!!!! *האהאהא* התכנית עובדת!!! *האהאהאהא* בכל מקרה אני בעד המבונגר אה רגע...... אמממממממממ על מה אנחנו מצביעים שוב?! טוב בכל מקרה אני נשאר עם ההמבונגר! הבית הרבה הרבה פחות טעים

מזה לא משנה לי...

פשוט לעזריאלי יותר נח לי להגיע...יש רכבת ישר לשם מנתניה... ובני אמר שגם יש תחנת אוטובוס ליד הבית שלו, אז, בני, תכתוב באיזו תחנה, ואיזה קו, אני אחפש באתר של אוטובוסים מתי אני צריך לקחת ומאיפה בנתניה...

טוב...

אז את זה פתרנו... עכשיו... 1. איך אני אזהה את הבית שלך? 2. הקו יוצא מתחנה מרכזית או מצומת נתניה? (אם יש לך מושג קלוש כלשהו)

למעלה