מפגש פורום!

Wing Chan

New member
אבל..אבל..!#@$

יש הופעה של סיילם עם נרגל מבהמות' בחיפה!#@#$ :<<<

Wing Chan

New member
אה..אופס

ההופעה יום לפני..ב24. ווייי גם סיילם גם מפגש מגניף :ם (תבואו לסיילם.)

Wing Chan

New member
חחח

וונאביז? סיילם? בהמות'? התבלבלת עם להקות אחרות כנראה אתה מצחיק סייבר.

אחי...

זאת מוסיקה ג-ר-ו-ע-ה!!!! אני לא יכול לסבול בלאק ודאת' מטאל...זה מגעיל!!! יש רק שיר אחד של קריידל שאני מחבב... אה, ותום, הם מ-מ-ש לא וונאביז...הם אלה שוונאביז הולכים אחריהם...

Wing Chan

New member
קריידל הם לא בלאק ולא דת'

שלא תעז להשוות. זה מגעיל לפי דעתך כי אתה בטח מגדיר את זה כצרחות+בום בום טראח טראח :p

לא בדיוק...

להזכירך אני גם שומע מטאל והאבי מטאל וכאלה...אז הרעש לא ממש מפריע לי... אבל אני פשוט לא אוהב את הסגנון... וקריידל הם בלאק. אתה בטח גם שומע דימו בורגר... ואם לא, ואתה אוהב בלאק, תשמע אותם...יש לי חבר ששומע את הקקי הזה...אתה מבין, הוא קורא לעצמו מטאליסט והוא לא סובל את מטאליקה...אין כזה פאקינג דבר!!!!!!

Wing Chan

New member
קריידל היו בלאק

קריידל היו בלאק בזמני הדמואים ובזמני The Principle of Evil Made Flesh עד ל- VEmpire בערך. מאז הדיסק שאחריו הם כבר ממש לא בלאק. להיפך, הם מביישים את הבלאק מטאל. ואני גם לא שומע דימו בורגיר. אולי את החומר הישן שלהם, כשהם היו רציניים יותר ושרו בנורווגית. כיום החומר שלהם חרא. אני שומע בלאק מטאל כבר 4 שנים עכשיו. אני יודע להבדיל מספיק טוב. :)

זה כן...

אני יודע את זה... חברים שלי שומעים אותם רק בתכופות הישנות שלהם... חוץ מזה שסיפרתי לך עליו, שהוא סתם שמן.

McLover

New member
מה הכשר לזה שהוא שמן?

זה הופך אותו לבן אדם פחות טוב? אתה צריך להזאר מלשפוט אנשים ככה, זה לא יפה. אתה לא יודע איך זה להיות שמן. שכל הזמן צוחקים עליך. תזאר בדבריך! עוד תפגע באחרים.

בנאדם...

תירגע בבקשה... גם אני שמן, ואני לא יורד עליו ולא אומר שהוא בן-אדם פחות טוב... זאת צורת התבאטות (מקווה שכתבתי את זה נכון) אצלנו. זה בצחוק, והוא מבין את זה, וגם משתמש בזה... הכל בצחוק, ותאמין לי שאין לי שום-דבר נגד שמנים... ותתחיל להרגיע!!! בבקשה...

midnight dragon

New member
אני מוחה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אתה לא שמן
וכותבים את זה התבטאות.. חחח רק לידע הכללי שלך

Knotted String

New member
אני שומעת מטאל../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כבר כמה וכמה שנים, ואני לא אוהבת את מטאליקה. ויש לי ידיד שקורא לעצמו מטאליסט ולא אוהב את מטאליקה. והוא כן שומע מטאל. (זה גם בטח הידיד שיגרור אותי להופעה של סיילםo_O) זה כמו שתגיד שאין כזה דבר מישהו שאוהב פופ אבל לא את בריטני.

D Elfithh

New member
יה עוד אנשים באים לסיילם!?

מגניב! גם אני שם! אם כל החבר'ה לא יידפקו בעצמם ואז גם אני אדפק כי לא יהיה לי עם מי ללכת :| ואוקיי אני חייבת להעיר, לא כל מטאליסט חייב לאהוב את מטאליקה חחחחחח.. אני אישית אוהבת אותם... אבל.. לא חייבים : ) יש כ"כ הרבה להקות אחרות הרבה יותר טובות מהם:) וזה לא קאקי:( תתבייש

ממש ממש לא../images/Emo70.gif

אני לא אומר שכל אחד ששומע מטאל חייב לאהוב מטאליקה. אני אומר שמי שקורא לעצמו מטאליסט, צריך לאהוב מטאליקה... זה ממש לא כמו בריטני של הפופ! מטאליקה היא אחת מלהקות המטאל הראשונות והמצליחות. היא אחד מהסימנים למטאל. ואני לא מדבר על בלאק ודאת' וכל הפריקים שטניים האלה. אני מדבר על מטאל איכותי. מטאל קלאסי. ככה קוראים לסגנון של מטאליקה... את אמרת בעצמך, ידיד שלך קורא לעצמו מטאליסט. זה שהוא קורא לעצמו ככה לא אומר שהוא מטאליסט... אני לא מכיר בן-אדם אחד שהוא באמת מטאליסט ולא אוהב מטאליקה. אני אישית לא קורא לעצמי מטאליסט, כי מטאליסטים שומעים רק מטאל. אבל אני אוהב המון מטאל. אני אוהב מטאל קלאסי, האבי מטאל, מטאל רגיל, ספיד מטאל, פאוור מטאל, כמעט את כל הסוגים. אבל אני לא מטאליסט כי אני שומע גם פאנק-רוק, סקא, שבק ס' (ה-להקה!!!), רוק ישראלי, כל מיני.

Knotted String

New member
אמממ...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לא מסכימה איתך. הכל עניין של טעם! כדי לאהוב רוק, להיות "רוקר" לא חובה לאהוב את רובים ושושנים, למרות שאין ספק שהם עמוד תווך ע-נ-ק-י בהיסטוריה של הרוק. לא חובה לאהוב את האבנים המתגלגלות, או את הביטלס. אבל צריך להכיר, וזה מה שחשוב! אם אתה שואל אותי, בתור אחת שנהגה לשמוע רק מטאל לפני שנה וחצי (מה חשבתי לעצמי...?) זה עניין של טעם. אני שמעתי מטאל, ורק מטאל, ובכמויות, ועדיין לדעתי מטאליקה היא לא להקה משהו. אני מכירה אותה. אני מכירה שירים שלה, ואני יודעת שהיא להקה מ-א-ד חשובה בתעשיית המטאל, אם לא מהחשובות ביותר. אבל לדעתי, Children of Bodom יותר טובים. ואני מכירה עוד כמה מטאליסטים (לגמרי. יש אחד ששומע ר-ק מטאל מגיל 12 בערך...) שלא אוהבים את מטאליקה. להכיר כן, לאהוב זה עניין של טעם. כמו שלא כל הJ-רוקרים אוהבים את גאקטו ומאליס מיזר.

למעלה