מפגש פורום!

kedeman

New member
מפגש פורום!

נראה לי שעוד מעט יגמרו לנו כל ההזדמנויות לעשות מפגש כזה אני מציע משהו בסגנון הזה להגיע אלי הביתה וללכת לעשות מדורה על הים כל מי שאוהב מנגואים אז יש חופשי.... יש לי עץ עמוס!! בכל אופן, מתי? מה אתם אומרים על הסופשבוע הקרוב? שישבת 15-16? כל מי שמעוניין ויכול להגיע שיגיב להודעה הזאת!

אני אישית לא יכול...

יש במושב איזה מסיבת סוף שנה.. וזה גם די מסיבת פרידה מהגרעינר שלי אני חושב..... אז אני לא אוכל להגיע כנראה....... אני יודע שקשה לכם אבל תעשו בלעדי!!!!!!

קשתונה

New member
צר לי לבאס אותך שי אבל המנגו שלך...

היה ממש סאקס במשצים:) בתור אחת שיצאה לי לאכול...ובתור אחת שגרה בגמלא וטוחנת כאלה חופשי אני מציעה לך לשפר את היצוא שלך:) ונוסף על כך אני גם לא יכולה השבוע

kedeman

New member
תני לי לנחש

את מאלה שחילקתי להם אחרי שהם שכבו כבר יומיים שלושה והיו בשלים מדי נכון?

קשתונה

New member
לא חילקת לי...

נתת להדס... והיא ניסתה לשכנע אותנו שזה טעים ולא הלך לה... ואני לא יודעת ממתי הם אז אני לא אדע אם הם שכבו כמה ימים...

לא ממש....

זה הסופ"ש האחרון שלנו הי"בניקים בבית- עד ה12.9 אנחנו לא בבית בסופ"שים- לי אישית חשוב לפגוש חברים שהתגייסיו ויוצאים שבת בסופ"ש הזה.... מצטערת אולי ננסה באמצע השבוע?! רק קחו בחשבון שמה22.8 הי"ב כבר לא יוכלו להגיע.... וכמובן שלא ב17.8:)

אם זה יהיה בתאריך הזה

שהוא לא ממש נוח לי, ונראה לי שלשאר היוצאים לגרעין. אני לא אגיע לכל השישי שבת אבל אני מבטיח לקפוץ לבקר חלק מהזמן... שי, אתה רוצה לעשות את זה בבית ינאי?

kedeman

New member
בית ינאי זה במרחק הליכה מהבית...

אם למישהו יש הצעות אחרות... זה הזמן והמקום

אני בעד המקום, קצת פחות עם התאריך

למרות ששי, מנסיון, בבית ינאי עושים בעיות עם לינה צריך להגיע לחוף מהצד מליד בית ינאי הישוב, ולמשוך דרומה מתחת לצוק כדי שבבוקר לא יעשו לך בעיות

נ ו ם

New member
מה עם ימים במהלך השבוע ולא בסופו?

לטובת גרעין עודד הבא...

fresh mishmesh

New member
במהלך השבוע הזה יש טיפה בעיות

היום באים לאזור חבורה מכחל (איתן, אור, שי וסתיו), מחר אנחנו נוסעים עם חלקם לפסטיבל של קולה בניצנים (ועושים שם מפגש מש"צים
איזה יופי!) ואז גם מחרתיים די מתחרבש... ואז מה שנשאר מהשבוע זה יום חמישי... אוף לא יודעת פשוט תקבעו תאריך... אני לא בטוחה לגבי התאריך הזה.

נ ו ם

New member
מה עם שבוע הבא?

יום שלישי יש לי ניתוח אבל כל שאר השבוע אני יכולה.

למעלה