מפגש פורום

La Gamba

New member
מפגש פורום

בעזריאלי, תחילת יולי. מי מגיע? מי לא יכול להגיע ומדוע? באיזה תאריכים היולי אתם לא יכולים להגיע? אני יכול להגיע רק מה 20/6/03 עד 6/7/03

לדעתי עדיף פארק הירקון

על פני עזריאלי... בעזריאלי אי אפשר סתם לשבת לדעתי... בפארק הירקון אפשר לשבת על הדשא עם גיטרות וזה...

ניפגש בעזריאלי ושם נחליט לאן ללכת

לי אין מושג איפה זה פארק הירקון ואיך מגיעים לשם. עדיף אחה"צ.

La Gamba

New member
רעיון טוב

אני מציע שניפגש בתחנת רכבת כלשהי/תחנת אוטובס מרכזית, שקרובה לפארק מסויים וחינם. האם אפשרות כזו קיימת? (אנלא מכיר את תל אביב כל כך טוב)

אילייני

New member
לפי דעתי....

אני חושבת שרוב הקייטנות והמחנות מתחילות ביולי לא? לפחות שלי כן...אבל אם תהיה לי ת'אפשרות אני יבוא! אה ו... צריך לארגן איזה פיקניק כמו שמישהו פה הציע בפארק הירקון וזה יהיה ממש נחמד.....לא יזיקו גם משחקי חברה חמודים...

בבקשה תתחשבו במאותגרים ניווטית

או משהו כזה... בקיצר אני לא יודעת איפה זה!!! אם אתם רוצים אפשר להפגש ברחובות... כל הגנים ומכון ויצמן (דשא!) וכו' הם מקס' 20 דק' מהקניון...

או קי אז ככה:

את תופסת רכבת/אוטובוס לת"א יורדת בת"א, תופסת ת'מונית הראשונה שאת רואה: "כמה זה ללונה פארק?" עולה למונית, יורדת בלונה פארק, חוצה ת'כביש (בגשר כמובן, אחרת את תדרסי), ורואה כל מיני אנשים מוזרים עם חולצות תנועה... או שאתם מעדיפים להפגש בעזריאלי?

Anna Karenina

New member
"כל מיני אנשים מוזרים עם...

חולצות תנועה..." שבדיוק ברחו מאברבאנל....

La Gamba

New member
עליל להציל את כבדו הפורום!

שבדיוק ברחו מאברבאנל, ובדיוק שדדו את החולצות של אנשים תמימים שנפגשו בצ'אט שךל תפוז.

דרך אגב...!!

מה שאתם מדברים עליו, מול הלונה פארק...זה גני יהושוע אבל לא משנה...זה המשך של פארק הירקון אבל אם אתם רוצים להיפגש שם (אפילו שהז רחוק מהבית שלי..) אני מוכנה!

למעלה