מפגש פורום...

QueIronia

New member
מפגש פורום...

מה דעתכם על מפגש פורום? אם אתם בעד, רשמו מקום מגורים וזמן מועדף למפגש, כדי שנוכל לקבוע באיזה איזור עדיף לעשות את המפגש! נ.ב. מעכשיו האייקון
שייך לי

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifבטח!!../images/Emo45.gif

מזמן רציתי שיהיה מפגש, אבל היה בלגן עם אור כשהוא יצא מההנהלה וכו' וכו'... הכי נוח זה בימים הראשונים של פסח!

QueIronia

New member
גם לדעתי!

אני מפ"ת. אני מזכיר לכם: שכל אחד ירשום מתי הוא מעדיף ואיפה הוא גר כדי שנחליט איפה להפגש...

אור P

New member
פ"ת, ת"א, רמת גן - אחלה...

להיפגש בפסח באחד מהמקומות יהיה מעולה!!

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifת"א הכי נוח

למרות שאני מירושלים

QueIronia

New member
אני גם רוצה ת"א...

אבל לפני שקובעים צריך לבדוק שכולם יכולים... אז, אנשים, איפה הכי נוח לכם
ומתי
תגידו מהר, כדי שנוכל לערוך את המפגש בתחילת החופשה ולא בסופה...

gal be

New member
בבקשה לא בימים הראשונים של פסח!

אני בטיול, ואני לא אוכל להגיע. נראה לי שתל-אביב זה המקום הכי טוב למפגש, אני גרה ליד חיפה. לגבי שעה נראה לי שעדיף בערך ב 12 בבוקר או משהו קרוב.

QueIronia

New member
אז מתי את יכולה?

גם לדעתי 12 זו שעה טובה... ואז נלך למקדונלדס! חחחחחח........

love amor

New member
רעיון טוב!

אני מחולון.... ואם זה לא בת"א יהיה לי בעיה להגיע כנראה איפה אתם מתכוונים לעשות את המפגש? כאילו קניון או משהו.. ולא ב-18 או ב-20 כי אני הולכת להופעה של המורדים!

QueIronia

New member
אז תבוא../images/Emo70.gif

בכל מקרה, לדעתי עדיף לעשות את המפגש בבוקר...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifאז ככה../images/Emo26.gif

הכי טוב שזה יהיה בת"א, נחשוב כבר איפה בדיוק. תאריכים אפשריים: (כל אחד יכתוב מה הכי נוח לו)
9/4/03 (אחרי זה אני נוסעת לאילת...)
15/04/03 (יום אחרי זה כבר ערב פסח) המורדים מופיעים מ-17/4/03 עד 21/4/03 (נראה לי!)+(אני גם הולכת מתישהו)
22/4/03
23/4/03
24/4/03 ואחרי זה כבר נגמר החופש. למישהו יש תאריך מועדף? תרשמו!!

QueIronia

New member
אני גמיש

(אם זה מעניין, אז גם במציאות קצת!) אני יכול להסתדר עם כל תאריך שייקבע, נראה לי...

love amor

New member
אני יכולה ממה שרשמת

ב- 22-23.4 או ב-9.4 אבל האפשרות הראשונה יותר נראית לי כי בתחילת החופש אולי אני לא יוכל.. :)

QueIronia

New member
לדעתי...

ה- 9/4 זה תאריך טוב מאוד, אבל אם את לא יכולה אז צריך לראות תאריך אחר. מה עם השאר? אתם לא רוצים לעשות מפגש?

prinsses maya

New member
לא חכו ../images/Emo73.gif ../images/Emo142.gif

אני גרה ליד חיפה ואני קיבוצניקית.. (אין קשר) וזה רחוק.. וחוץ מזה אני מעדיפה לא בימים הראשונים של החופש כי אני לא יכולה בדיוק אז בקשה תתחשבו טוב
|

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifפרינסס מאיה..

אנחנו לא יכולים לנסוע עד חיפה..תל אביב זה הכי קרוב לכולם-זה בדיוק באמצע. יש רשימה של תאריכים בהודעה ששמתי למעלה, את מוזמנת להציע תאריך שנוח לך. אני בכלל מציעה- כל מי שרוצה להביע דעתו בעיניין, שלא יגיד מה לא, אלא מה כן. אוקיי?

J To The Lo

New member
../images/Emo59.gifפצצה של רעיון../images/Emo59.gif

לא משנה לי התאריך,אבל הקטע הוא שאל תעשו את זה מוקדם,כי בחופש הכי כיף זה קטע של השינה
אייקון מועדף להיום

למעלה