מפגש פורום בא לכם? אם כן - מתי? איזה ימים בשבוע אתם יכולים\ לא יכולים? SHOOT
J jess r New member 9/2/14 #1 מפגש פורום בא לכם? אם כן - מתי? איזה ימים בשבוע אתם יכולים\ לא יכולים? SHOOT
J jess r New member 9/2/14 #2 מגיבה לעצמי פנויה עד סוף החודש, אין עדיפות לימים חוץ מה-26 לחודש שאני בוודאות עסוקה.
L limors2 Well-known member 9/2/14 #4 ממממ אני קצרה בכסף ברמה של "אם אני אוציא 150 ש"ח מהחשבון הוא יחסם לי" אז לא יכולה החודש.
O Oukami Kun New member 10/2/14 #8 לא בטוח שאני מוכן אליכם בחיים האמיתיים אבל בגדול ימי תחילת שבוע יותר טוב לי, למרות שאפשר גם ברביעי-חמישי. רביעי מאוחר וחמישי מוקדם.
לא בטוח שאני מוכן אליכם בחיים האמיתיים אבל בגדול ימי תחילת שבוע יותר טוב לי, למרות שאפשר גם ברביעי-חמישי. רביעי מאוחר וחמישי מוקדם.
J jess r New member 10/2/14 #9 לא יודעת למה אתה קורא מוקדם אני יכולה להגיד לך שאנחנו תמיד נפגשים בסביבות 7, מניסיון אנשים לא זורמים על שעה מוקדמת יותר. ואתה בא
לא יודעת למה אתה קורא מוקדם אני יכולה להגיד לך שאנחנו תמיד נפגשים בסביבות 7, מניסיון אנשים לא זורמים על שעה מוקדמת יותר. ואתה בא
J jess r New member 10/2/14 #10 טוב, אז: רובכם רוצים ימי חמישי, וליאורה ביקשה לא החודש. אז תבחרו בין ה-6 למרץ ל-13 למרץ.
S SHTRUDIDI New member 13/2/14 #13 אבוי, טרם הגבתי שכחתי מזה לגמרי למיטב הבנתי מהשרשור המרתק, 13 הכי מוצלח לנפשות הפועלות, אז 13 איט איז. זורם. ולכל המתרצים, עבודה או לימודים לא תופס תשתדלו לבוא, אנחנו מה זה כיפיים או משהו...
אבוי, טרם הגבתי שכחתי מזה לגמרי למיטב הבנתי מהשרשור המרתק, 13 הכי מוצלח לנפשות הפועלות, אז 13 איט איז. זורם. ולכל המתרצים, עבודה או לימודים לא תופס תשתדלו לבוא, אנחנו מה זה כיפיים או משהו...