מפגש פורום

AYELET1

New member
מפגש פורום

האם מי ממשתתפי הפורום, שמתכוון באופן עקרוני להגיע למפגש, יהיה בעוד שבועיים, שבת, 19.10.02 בח"ל, בטיול בארץ, בלידה דחופה, בביקור אצל חמותו או כל סיבה אחרת שלא יוכל להגיע? מכל המסרים שקיבלתי , נראה לי שהמקום הטוב ביותר הוא בין כפ"ס לחדרה. בכפ"ס אוכל למצוא מקום נוח עם חניה. יש התנגדות? הכוונה היא להפגש בבית קפה/מסעדה. יש המקפידים על מקום כשר, או שלא עקרוני? שרשרו תשובות כאן או שלחו מסרים. אפשרי גם יוני דוא"ר.

לידה דחופה- אהבתי

טוב שלא כתבת הלוויה מתוכננת. אבל לגופו של עניין: כשרות- לא בעיה. חניה- גם לא. כפר סבא- קצת קצת רחוק מדי!!! (מצד שני זו ההזדמנות לגמור את החשבון עם מנהל בית החולים והמזגן,לא?) אם לא תהיה ברירה,אז כפר סבא, אם יש אלטרנטיבה יותר צפונית- יהיה (לי) יותר נוח.

לידה דחופה- אהבתי

טוב שלא כתבת הלוויה מתוכננת. אבל לגופו של עניין: כשרות- לא בעיה. חניה- גם לא. כפר סבא- קצת קצת רחוק מדי!!! (מצד שני זו ההזדמנות לגמור את החשבון עם מנהל בית החולים והמזגן,לא?) אם לא תהיה ברירה,אז כפר סבא, אם יש אלטרנטיבה יותר צפונית- יהיה (לי) יותר נוח.

dona flor

New member
מעדיפה ימי חמישי

לגבי מקום זה בסדר גמור

AYELET1

New member
אז ככה...

אין לי התנגדות לדחות את הדבר ל-26.10.02. השאלה מי מעוניין לבוא, והתאריך אינו נוח לו. ימי חמישי בעייתיים לחלק מהאנשים, עד כמה שידוע לי. יכולה לנסות למצוא מקום בחדרה (הבעיה שאינני מכירה את המקום, אבל אנסה לברר). באופן כללי, יש צורך כנראה לפתח נוסחה מתימטית מורכבת ומסובכת, על מנת לקבוע כמה אנשים מעדיפים יום X1 בשבוע בתאריך 1Y במקום 1Z לעומת אלו שדווקא רוצים X1 אבל Y2 ו-Z3
ואנא הצביעו: מי מעדיף 19 לחודש ומי 26 לחודש יום שבת מול יום חמישי חדרה מול כפ"ס....

dona flor

New member
והנה התוצאות...../images/Emo22.gif

של קלפי מספר אחד... 26 - יום חמישי
יום שבת הוא תמיד מאוד משפחתי ואחר כך ראשון מתחילים שבוע...לא מתאים לי כמובן שעדיפות המקום כמה שיותר דרומה אבל...בגלל הצפונים מוכנה להצפין גם לחדרה

בוקר טוב לחברי הקלפי

לא משנה לי התאריך יש עדיפות למיקום ככל שיותר צפונה כידוע. למרות שקולות החיילים מגיעים תמיד באיחור אני כבר אחרי גילוח צחצוח ובאמצע קפה ראשון. בוקר טוב לחברי הקלפי.

למעלה