מפגש פורום?

maayan15

New member
מישהו יכול להגיד לי...

איפה אני אומרוה להגיד למונית להוריד אותי?...

לא הבנתי כלום!!!!!

יש מפגש פורום? אם כן אז איפה? ובכל מקרה: מתי מתחיל היריד? ומתי הוא ניגמר?(שעות) ואתם יודעים מה לוחות הזמנים של המופעים של הזמרים?

עטלף77

New member
העסק מתחיל ב 6.

אני כנראה אגיע ב 6 וחצי או לקראת 7. מי שרואה מישהו עם שיער קצוץ, זקן עצלנות וצמה מאחורה מוזמן לפנות אליו בצעקות "היי, בדיוק האיש שהייתי רוצה לתת לו 100 ש´ח סתם ככה!!!" ואז אולי אני אענה.

עטלף77

New member
אז מה היה לנו?

נתחיל בדברים הטובים - משינה 3 שלום חנוך בהופעה (רומן אמיתי) כל אחד ב 50 ש"ח. חביב. ונעבור לדברים הפחות טובים. אחרי שהבטיחו דיסקים במחירי עלות, הגעתי לשם בהתלהבות ועם ציפיה לקנות את הדיסקים המצוינים ביותר ב 20 ש"ח ואפילו פחות. בפועל מה שהיה זה ביתן(?) של טאוור רקורדס ששם היו דיסקים שגם ככה בד"כ הם לא יותר מידיי יקרים וחלקם גם ככה נמצאים במבצעים שונים (דובדבן במחיר מתוק וכ'ו) במחירים שנעו בקפיצות של 10 החל מ 19.90 ועד ל 49.90 (והם אפילו לא החזירו את ה 10 א'ג עודף). כמו שאמרתי המבחר בביתן של טאוור היה צולע ביותר, אני ציפיתי למבחר הרבה הרבה יותר גדול ולמחירים בהרבה יותר זולים. ליד זה היו ביתנים של חברות קטנות יותר (חמי ומירו - חלוצי החלל, הקומה ה- 13 - יד שניה, אומנים בהפקה עצמאית, עוד ביתן עם להקות קצת פחות ידועות ויותר מהשוליים (רידינג ג', תופעת דופלר [שמשם לקחתי סטיקר "לאן נעלם ברוך פרידלנדר"
], שמה למה דינג דונג ועוד כמה ששכחתי את שמן), ביתן של מוסיקה אלקטרונית ויכול להיות שהיו עוד אחד או שניים ששכחתי. בכל מקרה, המבחר בכל הביתנים הללו לא היה יותר מידי רחב ובטח שלא כמו שהבטיחו (גם בקופות בכניסה) "כל הדיסקים, ישראלי ולועזי, במחירים שמתקרבים למחירי עלות". בצד השני היה חלק הרבה יותר גדול מכל השורה הקטנה של הביתנים של הדיסקים (אולי היו 6 ביתנים) היה שטח הרבה יותר גדול עם מלא דוכנים שמוכרים כל מיני פיצ'יפקס שמוכרים תמיד באירועים מהסוג הזה ועוד המון ביתנים של כל מיני מסעדות. בקיצור, אני יצאתי מאוכזב ואפילו לא נשארתי עד שהתחילו ההופעות. NP - חתונה לבנה (לייב) / שלום חנוך
מתוך הדיסק החדש

לא היית בהופעה של שלומי ברכה...?

אעעהאהאעהאה אתה לא יודע מה הפסדת.. חבל. המבחר אצל טאוור ובכלל היה מאוד צולע, חבל חבל חבל.

עטלף77

New member
מתי הוא הופיע?

הגעתי ממש על ההתחלה (הייתי שם כשפתחו את השערים) ככה שסיימתי לעבור על כל הביתנים ולא היה לי מה לעשות, גם אמרתי למי שאמורה הייתה לפגוש אותי שם שאין לה למה לבוא כי העסק לא רציני. מתי הוא הופיע? מה הוא שר?

גם אני הגעתי ב18:00 בדיוק...

היה ממש מעצבן בקופות... היו שתי קופות שאף אחד לא אייש אותן.. ואחר כך עמדנו שעה כמעט בחוץ ולא נתנו לנו להיכנס, ובזמן הזה גם ראינו את האדון צ´ינוביץ´ בא להחליף חיוכים עם האנשי אבטחה..
שלומי ביצע שני שירים חדשים שלו שמאוד מאוד אהבתי... אבל השיא, ביצוע ממש ארוך, בערך שבע דקות, ל´שלח לי מלאך´. כמו שאמרתי גם בפורום משינה, זה לא נשמע כמו הביצוע המקורי בכלל... המון רעש, סגנון שמתאים יותר למפלצות התהילה מאשר לביצוע המקורי מ´משינה 2´, ובאמצע הוא התחיל להתפרע על הבמה באופן לא צפוי... מדהים. כל כך נהניתי...

חזרתי הרגע מגני התערוכה...

בואו נעשה סדר.. קניתי את ´משינה 2´ ואת הדיסק של החברים של נטאשה שאין עליו שם... ביחד הם עלו לי 60 ש"ח... דיל מצויין... מה שכן, אני מאוד התאכזבתי מהמבחר העלוב של הדיסקים... ממש חבל.. כמו כן לחלק מהדיסקים היו מחירים מפוצצים (49.90, כלומר, ביחד עם העשרים ש"ח כניסה- 69.90, כמו המחיר בחנויות פלוס/מינוס). אבל עזבו, כל זה היה שווה בשביל ההופעה המדהימה של שלומי ברכה....! כל מי שהיה שם יעיד, שזה היה משהו בלתי רגיל.... הביצוע של ´שלח לי מלאך´, והששתוללות המטורפת באמצע, ואחר כך כשצעקנו לו ´שלומי, רוצים איחוד´ (אגב, אני הילד הגבוה שנופף בעטיפה של ´משינה 2´, והתחיל לצרוח לשלומי כמו פסיכופט.. נעים להכיר
), בקיצור, מדהים. גם ההופעה של אודליה הייתה נהדרת. אורי בנאי פישל, וחבל. וזהו נקווה ששנה הבאה יהיה יותר מוצלח ותזכרו תמיד ש´לפעמים הכל נראה אותו דבר לפעמים, פתאום, יש רגע- מאושר!´.

אז רגע...

אני לא הבנתי, היו שמועות שיש טעות בפרסום, ושסאבלימינל מופיע מחר, ולא הופיע היום.זה נכון? כאילו... מישהו שהיה שם ראה אם סאבלימינל מופיע? (זה ממש חשוב!) ב-102 אמרו איזה הופעות היו היום,ולא הזכירו אותו

למעלה