מפגש פורום!

מפגש פורום!

הודעה קצרה: שלום לכולם, לאחרונה הועלתה הצעה לערוך מפגש-פורום, כמציע ההצעה - אני מציע את הבית שלי, כמובן (הרעיון הוא לחכות ולראות את התגובות אם יהיו מספיק אנשים, נערוך את המפגש בשמחה, אם לא... חבל...:) בכל מקרה, כולם מוזמנים (בין אם תוך מפגש או סתם כיחידים) שבוע טוב (ותשאירו הודעות!) - מתן (מאוד עייף, תתעלמו מהיכולת הלקויה שלו לנסח דברים, בבקשה)

שכחת לציין את הנדרש...

מקום המגורים שלך: קרית-שמונה. אכן, בעייתי ורחוק... אבל עם קצת מאמץ אני חושב שאני אוכל להגיע. בכל מקרה, צריך לשקול גם את הסוגייה הבאה: בפורום הזה בשונה מפורומים אחרים אנשים זוכים לפגוש ולדבר עם האנשים האחרים פה ובדר"כ גם יותר מאשר על גבי הפורום. ככה שמפגש היכרות זה לא יהיה, וגם מפגש שילבן סוגיה מסויימת שהועלתה בפורום זה כניראה לא יהיה. נשמע לי יותר כמו מפגש פורום חברתי כזה, בשביל הכיף בלבד, מאשר מפגש פורום רשמי שכזה... אלון, שהיה היום במפגש פורום פמניזם...

שש...

אלון! למה אתה מגלה להם? קודם שיבעו הסכמה, אח"כ נגיד להם שאני גר כ"כ רחוק!

אני מאוד אשתדל להגיע....

למרות שקרית שמונה זו באמת נסיעה רצינית. ומפגש חברתי גם הוא רעיון נפלא לדעתי. ליהי, שגם היא היתה היום במפגש פורום פמיניזם.

DRYICE

New member
וודאי שאני אגיע,

הרי כבר אמרתי שאני קוסמו-גאוגרפי. אם כי הייתי בקריית-שמונה לא מזמן, למעשה הייתי בעיקר מעל קריית שמונה בהולכי מדן לצפת. DRYICE

א.א.אפל

New member
מממ...

כמו שאלון אמר, רוב האנשים בפורום מכירים אחד את השני, וחלקם מכירים אפילו אותך. למרות זאתףאם תקום יוזמה, אני אגיע. אולי נהפוך את הפגישה לפרודוקטיבית יותר, בדרך שנמצא נושא משותף למחאה/הפגנה/וכו´, שכולנו מסכימים עליו, ואחרי פעילות השטח נקיים פעילות חברתית? דוגמה לנושא שאנחנו עשויים להסכים עליו: חינוך, שוויון...

אנשים

ספרתי 4 קולות בעד... עם הקול של נטע השחורה זה 5, זה עדיין מעט מדי, מה עם הצד הימני של המפה (צחי), אגב?

Deathatred

New member
תאמר תאריך

ונראה. כי אני שבוע הבא כבר לא נמצא כאן ואחרי זה אני במחנה מדע עד סוף החופש.

א.א.אפל

New member
מתן

זה שאני בד"כ נמנע מלהיכנס איתך לדיונים לא נותן לך את הזכות להתעלם ממני... אפילו אם אני מיעוט...

אני לא מתעלם!

פשוט אין לי הרבה זמן... טוב, אחרי חצי שבוע של העדרות (עיר החטאים וכו´ וכו´ מתנצל) אני חוזר (בערך) עם כמה הודעות: א. אם המפגש יתקיים אצלי, הוא יהיה בסביבות ה11 לאוגוסט (צחי, זה אומר שלא תוכל להגיע? אגב, מחנה? בנ"ע? איפה? איזה שבט אתה מדריך?) ב. אני חושש שהפגנת מחאה לא תהיה רלבנטית (מספר קטן מדי של אנשים, ואין ממש צורך, בק"ש... בעיקר בנושא החינוך, שהקרייה מצטיינת בו:) בכל מקרה, אני מתנצל על זה שאני לא משתתף כמעט בדיונים, למרות שהפורום פורח... חוסר זמן, בלאגנים ועוד... שבת שלום!

א.א.אפל

New member
אני סולח.

חשוב הגימיק, לא מספר האנשים. המיקום חשוב גם כן. אם אכן המפגש יתקיים בק"ש, לא כדאי לקיים את ההפגנה.

למעלה