מפגש פורום.. מי בעד? :) שנה טובה לכולם!
L Lagrangian New member 24/9/09 #7 לאור ההענות ירדתי מהעניין.. אני אעשה מפגש עם כל האנשים שמסתובבים לי בראש חתימה טובה לכולם!
D doingood New member 25/9/09 #8 אשמח להיפגש אם יסתדר מבחינת התאריכים אשמח להישתתף במפגש פורום רחב או מצומצם. מה בתכנית?
D dudi adler New member 27/9/09 #9 אולי נעלה תאריכים נוחים והצעות מיקום? גמר חתימה טובה לכולנו. שנגיע בחג הזה לתובנה אחת או יותר שיקדמו אותנו דודי
אולי נעלה תאריכים נוחים והצעות מיקום? גמר חתימה טובה לכולנו. שנגיע בחג הזה לתובנה אחת או יותר שיקדמו אותנו דודי
L Lagrangian New member 29/9/09 #12 אפשר להגדיל את ההסתברות ע"י בחירת מקום שנח לך אחרי הכל, את המפקדת של הפורום!
ע עומר גלעדי New member 29/9/09 #13 לי יהיה נוח... עד אמצע אוקטובר, בימי ראשון או רביעי או חלק מימי חמישי בין 17:00 ל - 21:00, באיזור השרון (אני מכפר יונה) - מכפר סבא ועד חדרה, איפה שיהיה נוח גם לשאר. למשל, בטל בייגלס בסינמה סיטי?
לי יהיה נוח... עד אמצע אוקטובר, בימי ראשון או רביעי או חלק מימי חמישי בין 17:00 ל - 21:00, באיזור השרון (אני מכפר יונה) - מכפר סבא ועד חדרה, איפה שיהיה נוח גם לשאר. למשל, בטל בייגלס בסינמה סיטי?