מפגש פורום.

שיקה221

New member
מפגש פורום.

IKWKM יוצא בישראל ב6.12 [יום חמישי]. תכננו לעשות את המפגש ביום הזה בקניון עזריאלי אבל הבכורה מתקיימת בערב וזה מאוחר מידי בשביל לקיים את המפגש ולראות את הסרט. קחו בחשבון שאנחנו מתכננים את המפגש ליום ראשון 9.12 וזה בחופש חנוכה אז אל תתכננו שום דבר ליום הזה!! תודיעו לנו איך זה מסתדר לכם!

LindZiv Cohan

New member
כן כן../images/Emo119.gif

וגם תודיעו עכשיו אם אתם יודעים שבטוח אתם יכולים או בטוח לא יכולים.

איך הסרט הזה נראה לכם? מפחייד?

כי בדיוק הורדתי אותי נשמע מפחיד אגב מי זוכר אותי? הייתי סוניק 15

שיקה221

New member
הוא לא כזה מפחיד בכללללללל

פשוט יש רגעים שהייתי מעדיפה לראות את לינדזי לא נמצאת בהם! דרך אגב מי שיראה את הסרט ולא יתלהב ממנו או שלא יבין אז שיקח בחשבון שהסרט המקורי הוא 3 שעות ושחתכו ממנו ממש ממש ממש ממש ממש הרבה דברים! לא ממש ניתן להשיג תגרסא המלאה. הדי וי די שישוחרר יהיה בפנים אפשרות של סופ אחר לא ידוע לי על סצנות שירדו שיופיעו בדי וי די.

LindZiv Cohan

New member
3 שעות?!../images/Emo2.gif../images/Emo119.gif

את זה נגיד לא ידעתי
אני רוצה לראות את המלא!

היפ הופ1

New member
ראיתי ת'סרט

ודבר ראשון הסרט מעל גיל 16 או 14 הוא לא מפחיד .. הןא יותר נכון מגיל כ יש מלא דם.. רואים איך האצבע של אוברי (לינזדי) נחתכת וגם הרגל נחתכת והיד קיצר יש שם יותר מידי דם.. אה ומראים שם ציצים במועדון חשפנות וכן אתם תיראו את לינדזי רוקדת על עמוד עם חצי תחת בחוץ, ורואים שהיא עושה את זה.. (סלחו לי על כל הביטויים חח) ובוא נגיד שעצמי עיינים הרבה פעמיים חח לא מגלה עודד .. חח תתאזרו בסבלנות

LindZiv Cohan

New member
חחחח זה מגיל 17../images/Emo119.gif

אבל יאללה מי שם... הם לא באמת בודקים.. ואם כן יש לנו שתי אפשרויות- אחת זה למצוא איזה בנאדם מבוגר ברחוב שיקנה לנו כרטיסים, והשניה זה לקנות כרטיסים לסרט אחר ולהתגנב לאולם של IKWKM

למעלה