מפגש פורום

בינתיים זה ב20.8!

ביום הולדתך ושל אלונה!:] אנשים אם אתם לא יכולים תגידו עכשיווווו זה הזמן!!עדיין אפשר לשנות! ועכשיו כשדחו לשכבת שומריה את הקבוצות המשך הראשון לסוכות,השבועיים האחרונים של החופש פנוים!

סוכות?!

זה סופי??
אוף אם מאחדים לנו את הסמינר עם צופי נודד אני מתה.

לא קיבלתם מכתב?

היה רשום שהסמינר נדחה לסוכות. ולא מאחדים שומדבר עם צופי נודד.. אם יאחדו אני באה עד איפה שהדס ובת חן גרות ומוחא על זה!

the mush

New member
אז אני באמת לא מבינה איך הכל הולך לקרות...

זתומרת שה-משהו הראשון שאנחנו עוברים עם הקבוצות המשך זה הצופי נודד? אעעע...

לא ...

פשוט זה יהיה כמו שהיה להפועל,הסמינר הראשון..זה שהיה אמור להיות באוגוסט יהיה בסוכות. וצופי נודד ..הממ...אין לי מושג מה איתו.. ומצידי שלא יהיה ..אני גם ככה לא אהיה מסוגלת לאכול חיטה ודבש איזה 5 ימים!ובטוח אני אוביל תקבוצה שולל
סתם נו

אללה:)

נקווה שאני אוכל לבוא אולי חברים שלי יתכננו לי דברים ליולודתP: למרות שכולם שמנים אז נראה כבר:)

יש לי סמינר קן

וגם לנו"ש לפי מה שהבנתי. ולשלומי שבוע הכנות לחג קן.. אבל אי אפשר להץתעלם מזה שאני כמעט לבד מגלבוע מתכוון לבוא למפגש. וגם אי אפשר להתחשב בכל הקינים. כי הזמן צפוף. לא נשאר הרבה ימים לחופש.. S:

../images/Emo31.gif

אני ודור לא יכולים. זה יוצא יום לפניי סלקום ווליום ומתוכנן כרגע מיני-מפגש בחוף גולן של כלמיני אנשים מהשכבה ב27.

כפרה,

הסלקום ווליום מתחיל ב29 עד ל31. [אני נורא עם קטיה שהיא אומרת שאתם מתכננים מלא דברים ובסוף כלום לא יצא לפועל. תנו לחולצה לצאת, תנו למפגש הראשון לקרות ואז תמשיכו משם. זה נורא מבלבלת.]

ye ye

New member
27.8 סמינר מדריך למדריך לשכבת שומריה

אז.. יום אחר? P=

נתאי פרש מהשמוץ..

הפארש הזה.. חחח דיברתי איתו בהכנת מדצ"ים דרך הפלאפון של דורP:

למעלה