מפגש פורום take 3145

עטרה ב ט

New member
מפגש פורום take 3145

נשמע לי שבא לכם על מפגש, גם לי
. אני מציעה את חוה"מ סוכות כאלטרנטיבה, האזור יהיה תל אביב ופרובינציותיה, מזג האויר שהזמנתי סתוי קמעא ואורחת הכבוד תהיה כמובן האוראחת
. מי מעונין ? מי מבטיח לעשות מאמץ ולהגיע ? מי מבטיח להזכיר לנו כשנשכח איך שיתקרב מועד המפגש ?

ליטן א

New member
המממממ...

עטרה, חביבתי, אולי ננסה לקיים את המפגש בצמוד למפגש שאמור להתקיים במשרדי "תפוז", באיזור חוה"מ סוכות..? ככה אני (ואת..
) לא נצטרך להגיע פעמיים לת"א - דבר שכבר עכשיו קצת מעיק..

עטרה ב ט

New member
זה לא כל כך אפשרי

אני עובדת אחה"צ, כך שאם יש מפגש בערב אני לא יכולה לפני, ואחרי זה מאוחר מדי למי שגר רחוק. הרעיון של יום שישי בבוקר, נראה לי הכי מתאים לרוב האנשים. מה אתם חושבים ?

shonshon5

New member
זה כל כך אפשרי, עד שבא לבכות.

וכוונתי לאו דווקא למפגש הפורום, אלא להחזרת מדינתנו היקרה למחוזות השפיות. זה כל כך אפשרי, שבא לבכות שזה לא נעשה.. מצד שני, מפגש הפורום, כל יום שישי טנטיבית הוא בסיידר, ובחול המועד סוכות אני בחופש, זוגתי לא רוצה לנסוע לשום תאילנד, אז אני די פנוי כזה.. ואני גם לא בונה סוכה השנה, אז מי שכן, ורוצה ענפי דקל לסכך, מוזמן לקטוף מגינתי, וכל המרבה הרי זה משובח, יען כי הדקל גדל פרא וענפיו מביאים לי את הסעיף. יאללה, ביי!

itamarba

New member
מה דעתכם על ירושלים

הדבר האחרון שבא לי זה לסוע לת"א

עטרה ב ט

New member
לא מתאים ירושלים בגלל ש

יש בינינו כאלו שמגיעים מממש צפונה (צפת) וממש דרומה (ב-ש), אז תל אביב היא די באמצע, וחוצמיזה לעניות דעתי, תל אביב היא עיר הקודש האמיתית פה באזור
מצד שני אם לא בא לך על הרעש, אפשר למצוא מקום שקט.

itamarba

New member
לאו ש..

למי שמגיע מדרום ברורה קירבתו לירושלים למי שמגיע מצפון המציאו את כביש הערבה כך שגם מועדפת היא ירושלים. חוצמזה שירושלים היא מכל הסיבות שבעולם. ושבלי קשר לקדושה ירושלים היא בירתנו והעיר בעלת מזג האויר הנורמלי ביותר. ובכל זאת ירושלים היא, היא עיר הקודש האמיתית פה באזור ולא רק לשיטתי מליוני יהודים אינם טועים (וגם לא כמה מיליארדי מוסלמים ונוצרים)

למעלה