מפגש פורום!%@^$%&*$R^&@$#%

Chaotic Force

New member
מפגש פורום!%@^$%&*$R^&@$#%

טוב כי אני רואה שאפחד לא עושה אז אני אעשה. בקומונה אנחנו מדברים כבר בערך 315156135 שנה על מפגש שינה. משו מגניב לפנים.... מזה אומר אתם שואלים? יופי זה אומר שכל מי שבא מגיע לבית של יערה או של נופר, לבחירתנו. שם אנחנו נתנחל מערב של יום כלשו, עד הערב של יום אחרי, כולל שינה בבית הנבחר. מה שאומר במילים פשוטות, דופקים פה למישו התנחלות אחושלוקי עם אוכל שינה בלאגנים משו פנאן. אקיצר תגידו מתי ת'ם רוצים, פורים או בסופשבוע כלשו, סופשבוע אומר לא להפעיל שומדבר שקשור לחשמל ליד נוריאל. ופורים זה עוד חודשיים ככה. תגידו איזה בית אתם מעדיפים גם, יערה אומר מבשרת, ליד ירושלים. נופר אומר שוהם, איפשו בארץ שאין לי מושג איפה. אמממ גם חשבתי שכדאי שכל אחד יביא סכום של איזה 20 שקל, להחזיר פיצוי למי שנתנחל אצלו על האוכל.... זהו :>~

מי זאת נופר? ../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

skazu

New member
אהלן חברים

טוב אני גלעד ואני בעיקרון חדש אבל היתי רוצה פעם להשתתף במפגש פורום שכזה כי אף פעם לא הייתי באחד ואני בעד ניסיונות חדשים :) וחוץ מזה אני מת לדבר על הרומח כי אני לא מכיר מספיק אנשים שקראו את הספר הזה, אני רוצה להתלהב בלי לפחד להרוס למישהו את הספר!!! שלכם, גלעד.

Chaotic Force

New member
שכח מלדבר על הרומח.

אנחנו מדברים על כוסיות. ומכות והציצים של בן :p סתם אחי אוהב אותך.

skazu

New member
פתאום המוטיבציה שלי ירדה פלאים

מעניין למה... חח על כוסיות אני שומע מספיק בחברת החבר'ה שלי, זה לא מה שאני מחפש

Wing Chan

New member
אחי

סמוך עליי, אתה תהנה.
מדברים פה ושם על רומח, אבל לא זאת מטרת המפגש. הרוב זה צחוקים\סטיקרים\מכות\אוכל :E~ אבל תאמין לי שתהנה. מילה של עמר. (לא שווה הרבה, אבל מה איכפת לי
)

Silver Lance

New member
../images/Emo45.gif עמר צודק

האמת, מדברים על הרומח מעט, פשוט כי כמעט אף-אחד לא הזכיר את זה... זה יותר חברתי כזה, וזה באמת כיף לאללה. תבוא

Orbital Shadow

New member
../images/Emo45.gif הם צודקים../images/Emo60.gif

חוץ מזה כולם פה ממש נחמדים ^^ ואתה בטוח תהנה!!

כעעכגיג.../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

זה רק אתם שמדברים על כוסיות >< אנחנו מחלקים סטיקרים לאנשים ראנדומלים ^__^ משחקים עיירה וקווקווה-דלה-אומה נבהלים מהמוכרים במקדולנדס פותחים את החזייה של ענת כאלה דברים.

סליחה על מה?

אני יודע שיש לי ציצים^^ אני סוגד להם..
[מצד שני גם יש לי בולבול גדול, אבל לומשנה..
]

Silver Lance

New member
אופסי...

הפעם הראשונה שלי של דאבל פוסטינג (אם ככה קוראים לזה) *גאה*

NJS

New member
אצל יערה

ולו משום העובדה שאין לי מושג איפה זה שוהם, למישהו יש?

Wing Chan

New member
אוי, אתם הורגים אותי ../images/Emo6.gif

"האם יש פה עוד דתי" חחחח "דתי" איי עכשיו גרמתם לי לדמיין גם את נוראל כגבר
*מתחבא מלינץ' מתלמידי גמרא שמונהגים ע"י טובטוב הגמד*

למעלה