חשיפה ראשונה
B Beautiful Scar New member 20/10/05 #127 איככככככככככככככככ ככזאת לא אני שקריים!!!!!!!!!!1 גל ישנתי אצלו אתמול
S SAMAR New member 20/10/05 #71 תום.... סתם כי הוא לא קשור... סתם כי יש לו שיער כתום... סתם כי הוא מהשברולט....
® ®NuLy® New member 20/10/05 #72 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאא אני לא מאמינה שפיספסתי אותו!! |הולכתלהתאבל|
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאא אני לא מאמינה שפיספסתי אותו!! |הולכתלהתאבל|
T tommboy New member 20/10/05 #114 להתאבל? why's that? X_X והשיער שלי לא כתום קבינימאט >_< זה אדום! זה אפילו אדום כהה! ואני זוכר שהתלוננתי על העדשות, אבל זאתי שהתלוננתי בפניה לא התייחסה אלי כמעט
להתאבל? why's that? X_X והשיער שלי לא כתום קבינימאט >_< זה אדום! זה אפילו אדום כהה! ואני זוכר שהתלוננתי על העדשות, אבל זאתי שהתלוננתי בפניה לא התייחסה אלי כמעט
M mirrra New member 20/10/05 #160 כי דיברת עם יואב שלא ראיתי אותו המון זמן לא נורא, פעם הבאה נקבע ונתלונן ביחד על העדשות. טוב?
S SAMAR New member 21/10/05 #184 הא הא!!! אני דיברתי איתו והוא לא זוכר אותי!!! הא הא!!! יופי תום...עכשיו תשתלט לנו על הפורום?
M mirrra New member 20/10/05 #98 או לקראת 9 בערב [כן, הייתי שם גם אז] הוא בא והתלוננו על זה שהעדשות מציקות לנו יחדיו XD
K KaUrO DoNo New member 20/10/05 #144 ואו ../images/Emo99.gif אתה ניראה טוב בן אדם! ואיזה מגניב מה שעשית בשיער.. נמנמ...
S SAMAR New member 20/10/05 #73 אוווווווווו אההההההההההההה ארתור בתאל וגל מתלאים מפאר היצירה... פוסטר של לינקין!
B Beautiful Scar New member 20/10/05 #128 היי זה שלי!! גל גנב../images/Emo7.gif יווווווווו זה ארתור מאחורי!?!?!!? יווווווווו פאק אוףףףף לאאאאאאאאא רציני??????????? חחחחחחחחחחחח אע
היי זה שלי!! גל גנב../images/Emo7.gif יווווווווו זה ארתור מאחורי!?!?!!? יווווווווו פאק אוףףףף לאאאאאאאאא רציני??????????? חחחחחחחחחחחח אע
L L P B o Y New member 20/10/05 #136 הפוסטר שעכשיו תלוי לי על הדלת! זה היה ארתור?? דאמממ הו באמת כזה כוסון כמו שסיון אמרה לי!!
B Beautiful Scar New member 20/10/05 #137 היייייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תלית את הפוסטר!
B Beautiful Scar New member 20/10/05 #156 אני עדיין לא מאמינה. שארתור עמד מאחורי חח עצוב כן כן עצוב! והכי מאגניב מי שעשה את הסימן ה"רוק" אח פוסטר יפה שעלה לי 55 שקל עכשיו אצל גל
אני עדיין לא מאמינה. שארתור עמד מאחורי חח עצוב כן כן עצוב! והכי מאגניב מי שעשה את הסימן ה"רוק" אח פוסטר יפה שעלה לי 55 שקל עכשיו אצל גל