מפגש פורום!

ענבי פ

New member
מפגש פורום! ../images/Emo6.gif

המפגש הולך להתקיים ביום רביעי הקרוב (23.7.08) בתל-אביב בשעה 4 אחה"צ פלוס מינוס. נקודת המפגש תהיה הכניסה לקניון עזריאלי (המגדל העגול). כל מי שיכול ורוצה לבוא מוזמן בהחלט!!! :) יש לנו שלוש תוכניות שבסופו של היום הזה אני מקווה לסמן עליהן |וי|: * מכתב למיקה מכל הפורום * מתנה קטנה מאיתנו (את המכתב והמתנה, אם ירצה השם והכל יסתדר, אני ככל הנראה אמסור לו ביום שישי) * שלט/ברכה/פוסטר שנכין, נצלם ויהיה מיועד ל-MFC (הפורום העולמי שלו) אנשים שמתכוונים להצטרף מאוחר יותר למפגש, זה המסנג'ר שלי: [email protected] תשלחו לי הודעה ואני אתן לכם את המספר שלי, ככה שתוכלו לדעת איפה אנחנו ולהצטרף ;) דבר קטן נוסף, כל אחד מאיתנו יביא איתו 20-25 ש"ח בשביל המתנה ;) לא לשכוח!!! זהו. כל מי שמתכוון לבוא, שישרשר
להודעה הזו. יהיה מגניב :)

Jen74

New member
חבל שההתראה כל כך קצרה../images/Emo4.gif

רוצה לבוא אבל כל יום רביעי בשש יש לי פגישה שאני לא יכולה להזיז.

ענבי פ

New member
למה קצרה?

דיברנו על זה בשרשור הגדול למטה. רק פתחתי שרשור חדש מסודר עם כל הפרטים... חבל שלא תוכלי להגיע =\ אפילו הבאתי בחשבון את העובדה שאת ועוד מישהי אמרתן שלא תוכלו לפני 6 בערב. אז תיכננו שתצטרפו אחרי זה. אני ממש מקווה שאנשים פה יוכלו להגיע!!!

Jen74

New member
לא ראיתי שדובר לפני כן ספציפית על רביעי הקרוב

יכול להיות שפספסתי את השרשור הזה. לצערי, ימי רביעי זה בלתי אפשרי ובמהלך השבוע אני רק מסיימת בשש לעבוד ורק משבע בערב יכולה להיפגש, אם זה בת"א. אי אפשר בשישי בשעות הבוקר?

A m 0 s

New member
../images/Emo31.gifלצערי לא אוכל להגיע

**יש לי תור אצל רופא השיניים (אתן בטח חושבות שאפשר לבטל או לדחות, אבל כבר חודש וחצי חיכיתי לתור הזה, וככל הנראה שמים לי עכשיו גם את הגשר למטה - אני מאוד מקווה בשביל המטומטם הזה שכן, כדי שאני לא אתבאס עוד יותר - חבל... אבל תהיו אופטימיים
כי החיים יפים
לילה נפלא וקסום לכולם

MorLoveOfer

New member
אמ...

אני מקווה שאני יוכל לבוא, ואם אני יבוא אני יביא איתי עוד חברות שלי שאוהבות את מיקה אבל לא נמצאות בפורום אממ..אני לא ממש מכירה טוב את קניון עזריאלי כאילו הייתי שם לפני שבועיים חח ועוד מלא פעמים אבל אני לא ממש יודעת לאיזה כניסה מתכוונים אז אולי אני יוכל לקבל גם את הפלאפון שלך? למקרה שאני ילך לאיבוד חחח

נועוש22

New member
באה ברור

אבל צריך לבדוק כמה אנשים עומדים לבוא כי לפי השירשור אין הרבה]=

helen333

New member
בינתיים 3 מעריקים

עינבי, את ואני
רגע, את הנועה שפעם שמה פה תמונה שלך ושל אח שלך הקטן בשלג או משו כזה??
אם כן אז.. היי!! מקורה?? האינטרנת שבת.

נועוש22

New member
חחח לא ממש

אני די חדשה ולא זכור לי ששמתי תמונה שלי ושל אחי בשלג [אבל יש לי אחת כזאת חחח] נעים להכיר [= ונראה אולי עוד ייצטרפו עד הערב מה שכן אם לא נהיה לפחות חמישה אז לא נצטלם לפורום כי זה יראה מוזר וכאילו יש קצת מעריצים...

helen333

New member
לא בטוח

אני *אחמ* דיי מתביישת *אחמאחמ*
לא בטוח..ניראה. מצד שני אני לא רוצה להפסיד את עינבי מנגנת בפסנטר ב"כלי זמר" איזה שיר של האל (מיקוש)

helen333

New member
ענבר דחוף

יש מפגש מחר או לא? נב. עדיף שלא נצטלם, אנחנו לא רוצות שמיקה ייראה שמישראל יש רק 3 מעריצות ויחליט מין הסתם לא לבוא, נכון??

ענבי פ

New member
אני לא נוסעת לירדן בסוף....

החזרנו את הכרטיסים. סיפור ארוך ואני עייפה ואין לי כוח לספר. אם אתם רוצים בכל זאת מפגש, אפשר... אבל אני רואה שזה רק איזה שלושה אנשים פה. לא יודעת, אני הודעתי לכם מראש ועשיתי מה שיכולתי... עכשיו זה תלוי בכם.

A m 0 s

New member
יאאאאאיי איזה באסה...

**אני אישית חושב שזה עדיף.. אבל זה בטח מזה מתסכל...

נועוש22

New member
אוי באסה

טוב תתעודדי זה עדין ירדן לא מקום כל כך סימפטי ובטח לא ליהודים... ולדעתי ניפגש בהזדמנות אחרת שכולם יוכלו להיפגש...

למעלה