מפגש פורום

Angelus

New member
מפגש פורום../images/Emo35.gif

טוב, גיטע הגיעה, אז הגיע הזמן באמת לארגן סופית את תאריך המפגש. אגב, גיט, ברוכה הבאה לישראל. חסרת לנו.
(עכשיו כולם להגיד בקול "אוווו...") המיקום - אני מניח שעדיף לנו לא להיות בעזריאלי, היות ומפוצץ שם (וממש, ממש מסריח בבורגראנץ'), אז נלך על אזור יותר קרוב לשם, אולי הגן המשולש. זה פתוח להצעות; אם מישהו מכיר מקום ממש נחמד שיכול להכיל קומץ של פריקים (אני וגיתית, נו) - שלא יחסוך אותו מאיתנו. תאריך - טוב, זה הקטע היותר בעייתי. מן הסתם לא נעשה את זה ביום ראשון/שני, היות וזה ליל הסדר. מבחינתי יום שלישי-חמישי (עם עדיפות לשלישי/רביעי). אז מה אתם אומרים? תגיבו בכותרת ההודעה עם אייקון מתאים לכל תאריך - 3.4 -
- היות והוא חיפש אותנו יום לפני 4.4 -
- כי האייקון סתם שם, ולא מרבים להשתמש בו 5.4 -
- היות ובתאריך הזה אני שנה בצבא, ואני פצצת פז"מ מהלכת
יאללה, במפגש נשתדל להשקיע יותר, גית תכין משהו (כי היא לא הכינה לקודם
) -- ובואו! ומה הקשר של התמונה? כך נראת הכריכה של הארי פוטר 7. הגיע הזמן שכולם ידעו את זה.

Angelus

New member
ולמי שנוח בכל התאריכים - ../images/Emo155.gif../images/Emo70.gif

Angelus

New member
../images/Emo155.gif

עוד מעט אני אחסם אוטומטית מהפורום על ספאמינג.

Angelus

New member
ארג../images/Emo46.gif

בלי ה-3. משום מה בראש שלי החג יוצא ביום ראשון-שני, שכחתי שהוא שני-שלישי. אז שני תאריכים, ה-4 וה-5. בלי אליהו.

האמ מפגר, חשבת לשאול אותי קודם?

יום חמישי כנראה יש לי קין והשבט, ורביעי אני באופטימטריסט אז אני לא אוכל לצאת לדעתי לפני 14:00. למה אתה הרסן. למה אי אפשר שבוע שאחרי?

Angelus

New member
אפשרי. אבל ביום ראשון שלאחר מכן -

שני/שלישי שוב חג. ואז נגמר החופש.

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

כן, אני בהחלט צעיר.
21 ביולי, אני חושב. אז יום רביעי מבחינתך? מעולה.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo161.gif../images/Emo157.gif

אני לא חושב שיש לי בעיה עם התאריכים, יש לי בעיה של וודאות אם אני אגיע או לא. סביר להניח שאם יהיה משהו גדול, אני אבוא. MAN CARDS לכולם. איציק, תביא בטריות מהבית.

limors2

Well-known member
ב../images/Emo157.gif אני בעזריאלי, ב../images/Emo59.gif אני

באיזור ת"א אבל לא יודעת איפה אני אהיה. אז זה בעיה קצת

®NuLy®

New member
|יפל|לא יודעת../images/Emo12.gif

אבל ב-4.4 יש ישרא! וכנראה שאני בת"א ב-1.4... אבל זה עדיין לא בטוח

steelwater

New member
ייי! מפגש פורום

אני לא יודעת מתי נוח לי, אבל ביום שלישי אין אוטבוסים כי זה חג אז אני לא חושבת שזה יהיה רעיון טוב. אני עושה משמרת ברביעי לילה אבל אני יכולה לבוא לפני המשמרת. רק שזה יהי מספיק זמן לפני 18:00 ככה שגם יהי לי הרבה זמן איתכם. חמישי אני אחרי לילה אז זה יהי יותר קשה אבל אני מניחה שגם אז אני יכולה. אני פשוט יהיה מגעילה ולצערי נראה לי שאם זה יהי ביום רביעי או חמישי אני אהיה על מדים. נראה לי שיום רביעי הכי נוח לי.
איציק, מזל טוב על הפז"מולדת!!! גיתית, ברוכה השבה ארצה!!! אני אמשח לארדן מישהו אם תרצו, אבל אל לב,ד אני רוצה עם עוד מיהשו. אני יביא גם MAN CARDS חחח.

למעלה