מפגש פורום

אפרת ר

New member
מפגש פורום ../images/Emo35.gif

אז כמו שחלקכם יודעים אני עוד מעט באה לביקור בארץ (נוחתת ביום שישי הבא, עוד שבוע וקצת) דיברנו שנעשה מפגש ונראה את ההופעה יחד ונקשקש... אז מתי מתאים לכם? אני נוחתת ביום שישי אחה"צ, אז בוא נאמר שביום שבת אני אהיה עדיין שפוכה וגם הבית של ההורים בטח יהיה מלא בקרובי משפחה שלא ראו אותי... אז משהו יותר מאוחר מזה? ביום שלישי יש לי כבר מפגש פורום חתולים- אבל כל יום אחר נראה לי בסדר אחה"צ.... שרשרו כאן מתי מתאים לכם, איפה מתאים לכם(נדב נידב את הבית שלו, אם יש עוד מתנדבים תגידו איפה), ואם מישהו צריך טרמפ או יכול לתת טרמפ לאחרים זה גם טוב... בקיצור- תגיבו- חסר לכם שלא :)

p i n g o

New member
Je ne sais pas...

יש לי כל כך הרבה דברים על הראש, שאין לי מושג מה יהיה עוד שבועיים... אין לי זמן לכלום. אם זה בשבוע של חנוכה, אז יש מצב, כי אז לומדים פחות. בכל מקרה, זה מוקדם מדי מכדי שאני אוכל לדעת.

אפרת ר

New member
אז אולי תגיד לנו מתי הכי נוח לך?

ואז יהיה יותר קל להחליט על תאריך?

p i n g o

New member
העניין הוא,

דבר ראשון: אני עוד לא בדיוק יודע, צריך לעשות סדר ביומן שאין לי... דבר שני: אני ממש לא רוצה שזה יהיה סביבי, מקסימום אם לא אוכל אז לא אגיע, ואני בטוח שאתם תדעו להנות מצוין!

אפרת ר

New member
אבל אבל אבל....

אם אין לך יומן אז תקנה (או תצייר אחד מצידי
) ואל תדאג זה לא יהיה מסביבך (זה יהיה מסביבי, אני האורחת
) ואם תגיד מתי נוח לך, וננסה לארגן מסביב ויהיה נוח להרבה אחרים אז יצא טוב...

אנחנו ניפגש בלי קשר ../images/Emo3.gif

אבל נראה לי שאגיע למפגש פורום....זאת גם תהיה הזדמנות להביא את הפרסים למי שיזכה

Nadav נדב

New member
אני בכיף מנדב את הבית שלי - מעדיף

שהמפגש יהיה בחלק היותר מאוחר של חופש חנוכה....

ommc

New member
אחלה....

יש לי סלון גדול ונוכל לראות את ההופעה במערכת קולנוע ביתי שלי

אפרת ר

New member
רמת גן זה יותר נוח לי מנדב...

אבל לי יהיה אוטו ולא תהיה לי בעיה להגיע לשום מקום באיזור המרכז... השאלה מה עם חסרי המכוניות...

p i n g o

New member
אני חושב,

שנוכל לארגן שירותי הסעות מאיזור המרכז לרמת-גן. וגם ברמת-גן אין כל כך בעיה של תחבורה ציבורית למי שמגיעים ממקומות טיפה יותר רחוקים.

../images/Emo61.gifיש לי מקום פנוי על האופנוע

אני יכול לקחת מישהו מאיזור ת"א. רק תבקשו.

למעלה