מפגש פורום...............

Rוית

New member
מפגש פורום................./images/Emo35.gif

אז ככה, בעוד חודש וחצי בערך גם אני כבר יהיה בשירות הצבא והייתי רוצה לפני זה שנפגש עוד שוב לפני שלא רק ליוסי יהיו בעיות של ימים... ושוב, בגלל אותה סיבה שרשומה שורה למעלה, האפשרות למפגש היא יום שישי כלשהו... השירשור הזה לא נועד לקביעת פרטים, הוא נועד לראות אם בכלל יש נכונות מצידכם להפגש.. עכשיו חופש, אין בעיות של לימודים אז אני מצפה לראות טיפה יותר נוכחות
so, מי שחושב שהוא יבוא למפגש (עזבו כרגע איך, איפה, מתי) שירשר
מי שלא חושב שהוא יבוא שירשר
(וכדי מאוד שיהיה לו תירוץ טוב
)

j u n k

New member
וואלה בדיוק חשבתי על זה.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

הרגע ראיתי פירסום לאיזה שלוש ימים על החוף בת"א...סרטים על החוף. (נראה לי שקוראים לזה פסטיבל הבירה)..וחשבתי שזה אחלה מקום להיפגש בו... טוף אבל בלי שום קשר אני אישת מתכוונת לבוא

symptoms

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo59.gif

אתם מכירים אותי, אני כמעט בטוח באה רעות

../images/Emo45.gif

אני בעד עד מאוד, במיוחד אחרי ה"ברז" שדפקתי לכם פעם שעברה... ויאללה בואו נעשה את זה בפיסטבל הבירה! שנה שעברה הייתי והיה ממש כיף!!

Not The Doctor

New member
../images/Emo45.gif

אני מתה להיפגש, אבל בטח ההורים שלי לא ירשו לי, חוץ מזה, אני מכוערת... תכתבו תגובות, כי זו תהיה הפגישה הראשונה שלי (אם תהיה...) אז... אני מקווה שתתמכו (בבקשה) בהיתחשב ואני בת 13, די ילדה קטנה ועם זאת הילדה הקטנה בבית (יש לי אח גדול), ואמא שלי מפחדת עליי יותר משהיא מפחדת עליה עצמה (כמו שאמא צריכה להיות) אז
תענו, תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה מראש, חברתכם הנאמנה, Not The Doctor.

ta0ti

New member
גם אני מתה להפגש

אבל רוב הסיכוים שההורים שלי לא ירשו לי. אני יודעת שכולכם אנשים מאוד נחמדים, אבל הם משוכנעים שכל אדם באינטרנט הוא פסיכופט, רוצח סדרתי ומחבל מעזה
בכל מקרה, אני מאוד אשמח אם תארגנו משהו, בכל זאת יש סיכוי קטנטן.... אם אני כבר כותבת, ללהקת הקרנבריז, שהוזכרה כאן מידי פעם, נפתח אתר מעריצים בעיברית. אתם מוזמנים לבקר

j u n k

New member
איזה שוס../images/Emo70.gif

קבלו ח"ח על ההשקעה של האתר בעברית...צריך עוד אנשים כמוכם שיפתחו את האינטרנט העברי בכל הקשור למוזיקה

למעלה