מפגש פורום. מה דעתכם?
פ פשוט מפורסמת New member 12/7/04 #2 רעיון מצויין! חחח. צלילי. הודעה לטל'וש - אם יש מפגש פורום ואת לא מגיעה את חוטפת מכות. (נו. טוב. ווירטואלית. ) בואו בקרוב. בקרוב מאוד. אני רוצה לראות אותכם שוב, אנשים. אוהבת -
רעיון מצויין! חחח. צלילי. הודעה לטל'וש - אם יש מפגש פורום ואת לא מגיעה את חוטפת מכות. (נו. טוב. ווירטואלית. ) בואו בקרוב. בקרוב מאוד. אני רוצה לראות אותכם שוב, אנשים. אוהבת -
C crazy4tc New member 12/7/04 #3 ../images/Emo45.gif גמאני רציתי לפתוח הודעה על זה חשבתי שהפעם עזריאלי יתאים לכולם לא? ולגבי התאריך- מה דעתכם עוד החודש?
../images/Emo45.gif גמאני רציתי לפתוח הודעה על זה חשבתי שהפעם עזריאלי יתאים לכולם לא? ולגבי התאריך- מה דעתכם עוד החודש?
M MolsBolsRules New member 12/7/04 #4 ישמור השם מתקפה על עזריאלי של כל פורומי תפוז. מה דעתכם על ה20 החודש הזה? פליזזז
A aYaLoLy New member 12/7/04 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif והפעם נוכחות מלאההההההה
Z Zoharrr New member 12/7/04 #14 סבבה,אבל יש לי בעיה קטנטונת: אף פעם לא הייתי בת"א ויש רכבת לעזריאלי מבית שמש נדמה לי אבל אין לי מושג מה זה, מאיפה נכנסים לשם, ואיך מתמצאים שם,מה שאומר שאני אלך לאיבוד שמה...
סבבה,אבל יש לי בעיה קטנטונת: אף פעם לא הייתי בת"א ויש רכבת לעזריאלי מבית שמש נדמה לי אבל אין לי מושג מה זה, מאיפה נכנסים לשם, ואיך מתמצאים שם,מה שאומר שאני אלך לאיבוד שמה...
ה הילד מארץ לעולם לא New member 12/7/04 #15 ../images/Emo127.gif ממש נחמד אני לא יבוא כי אף אחד לא מכיר אותי טוב תהנו
D Drorrrrrr New member 12/7/04 #16 אז מה אתה עושה ../images/Emo127.gif ?../images/Emo6.gif אני מכיר אותך, אתה מוזמן לבוא .
J juliajk New member 12/7/04 #17 i someone who knows Tel aviv well can meet you at the trains stop and help you there