מפגש פורום?!

~PrInCeSS

New member
מפגש פורום?! ../images/Emo20.gif

אז דיברנו היום בצ´אט אני וכמה מחברי הפורום וקבענו ללכת לסרט : יומנה של בריג´יט ג´ונס ביום שבת, בשעה 22:00 בקניון רמת אביב. מי שמתאים לו שירשום למטה אני בא מי שלא מתאים לו-נקבע בעתיד עוד יום לפגישה אבל כרגע אנחנו רוצים ללכת ליום ולשעה האלה תודה :)

אני נרגש ונפעם ורוטט כולי!!!!!

סבבה, בכייף. אני אבוא אם יורשה לי. האם יש אישור? סתם, אני בטוח שכולכם מסכימים. אשמח לפגוש כל אחד ואחת מכם!

בינתיים אם אני מבין נכון -

ותקנו אותי אם אני טועה - מי שבאים בטוח זה: - גיל - רזי - איה - פרינסס (למרות שהיא גרה בנתניה!!!) - דויד - טל - אנוכי - אור - בכפוף לכל מיני דברים (נראה איך זה יסתדר...?) ומי שבטוח אמרו שלא באים (הפעם!): - אולי - אורלי ומי שלא הבנתי אם באים או לא: -קאיה (הידועה גם בכינויה: "שושו") - סיוון אז מה עם האחרים, אלה ששמם לא הוזכר ברשימה חלקית זו? באים? לא באים? כולנו מחכים לשמוע מכם!!! באמת אין לכם מה לדאוג מפני הסרט הזה. שטויות. בסך הכל תקבלו קצת
וסביר מאוד להניח שגם כמה
... כמה כבר מפחיד זה יכול להיות?!?! שלכם באהבה,
בן

Kaya

New member
אני מתה לבוא!!!!!!

אבל בגלל שאין לי מושג מה אני עושה ה-י-ו-ם בערב - אני אוכל באמת לדעת רק לקראת יום שבת. אז שימו אותי בסטאנד-ביי... הספקתי לקרוא את כל שכתבתם - אך אין לי זמן להגיב (עבודה,עבודה,עבודה..) רק להודעה הזאת. בנצ´וק...רחמנות מתוק - אני קומפקטית !!!! שבאמת לא תשבור לי צלע
אוהבת את כולם וחושבת עליכם כל הזמן!!!!! טוב נו, קאיה

למעלה