מפגש פורום

r e u t 123

New member
מפגש פורום../images/Emo2.gif

אני יודעת שהפורום יחסית חדש ועדיין זה לא ממש רלוונטי כך שמה שאני אומרת זה בגדר הצעה... החופש הגדול בפתח ואני חושבת שאפשר לארגן מפגש קטן עדיף באזור המרכז, ולא בשבוע השני של החופש (כי אני בלונדון) אם למישהו יש הצעות ורעיונות הוא מוזמן להציע.

נופרי15

New member
אני חושבת

אני חושבת שזה סבבה מפגש פורום זה יכול להיות מגניב אבל לדעתי עדיף לחכות להופעה של ירמי ולעשות שם את המפגש פורום זה יהיה מקום הכי טוב למפגש... ובקשר למרכז אני חושבת שזה רעיון טוב לעשות את זה במרכז... גם בדרך כלל רוב ההופעות הם במרכז צריך לחכות שתיהיה הופעה שהרבה יוכלו לבוא אליה ולעשות שם את המפגש... וזה רק הצעה אם מישהו רוצה משהו אחר גם טוב אני רק מציעה..

r e u t 123

New member
....

אני חושבת שלא חייבים לחכות עד שתהיה הופעה למרות שזה אפשרי..:) בגלל שזה חופש ואפשר שכולנו ניפגש במקום, בתל אביב נגיד, בפארק הירקון ולשבת לדבר להכיר אחד את השני. אבל גם רעיון טוב לעשות את זה לפני או אחרי הופעה!.

שלמונזה

New member
לגבי מפגש פורום ../images/Emo168.gif

רעיון חביב למרות שלדעתי הפורום עוד לא מגובש עם מספיק אנשים קבועים... אני אישית לא יכולה להתחייב לשום תאריך כרגע, אני עובדת ולכן ממילא לא יכולה בשעות הבוקר, אבל נראה כבר.

Mעיינוש

New member
ת'אמת...

גם אני חושבת ככה....בהפורום עוד לא מגובש עם מספיק אנשים קבועים... ות'אמת זה לא משהו לפי דעתי הרעיון לעשות מפגש בהופעה של ירמי...:/

Frogit

New member
../images/Emo105.gif

אם בכל מקרה אתם מתכוונים לעשות מפגש כזה... בבקשה שהוא יהיה בסוף שבוע!!!!!

נופרי15

New member
........

טוב אז אם זה ככה.. אולי עדיף שבאמת נחכה עוד עד שהפורום יהיה יותר מגובש...יש זמן

ABHMK

New member
אחרי שאני נחשב לחבר פורום אני יגיד

דעתי.... הפורום עדיין מצמצם אבל אני בטוח שהוא יגדל ואז זה יהיה אפשרי!!!

למעלה