מפגש פורום

מפגש פורום ../images/Emo13.gif

אם אתם עדיין רוצים לארגן מפגש פורום זה יכול להיות בחוות מכורה אם מישהו מכיר את החווה יוצאים שם לטיולים של שעה/שעה וחצי/שעתיים/ארבע שעות והמחירים סבירים, בחווה רוכבים ווסטרן ואני יכולה לארגן את הכל אפשר גם אחר כך לארגן שם פיקניק או משהו דומה. הסוסים נורא נורא נחמדים וטובים והמדריכים גם... אז תודיעו לי או פה בפורום או באי סי קיו: 157389413 כינוי: סוסה פראית או באי מייל: [email protected] ביי

M ar y K at e

New member
אני ופיצ מארגנות מפגש ../images/Emo15.gif

אז כל מי שיכול להגיע שירשר מקום(פארק גן וכו´) ותאריך. תודה

taz512

New member
רק בקשה אחת

תשמרו את כל זה לשרשור אחת. שזה לא יתפרץ לכל הפורום, הודעות בנוגע למפגש שלא יהיו כאן ימחקו. טאז, השד והבקשות

פרסה

New member
בעעעע

טוב כבר דשנו בזה מלא פעמים אמרנו: אוכל, בלי סוסים, רצוי בבית, אז חדשות לכולם אני עד ה22 באוקטובר בחו"ל אני מציע שנעשה ביער והצעתי כמה יערות באזור במרכז הארץ (אין לי כוח לחפש תשרשור)

the bra1n

New member
חשוב, כולם לקרוא!

אני רוצה לדעת מאיפה אנחנו, איפה יש את הריכוז הכי גדול של אנשים ואז נחליט כבר איפה נעשה את זה

M ar y K at e

New member
אז עד עכשיו יש לנו- ../images/Emo15.gif

1 - אזור צפון אזור עפולה 1 - אזור ירושלים 2 - אזור המרכז 1 - אזור אשקלון/אשדוד מי רוצה להצתר לרשימה
וגם למי יש רעיונות למקומות

ayyal

New member
רעיון למיקום

שלום לכולם,אני מאיזור חיפה,מעוניין להצטרף. רעיון למפגש מדהים בחוות בת-יער בהר כנען(מעל צפת) או בהר הילל בואכה השביל להר מירון. הנוף והמקום פשוט עוצר נשימה.

פרסה

New member
מממממ

בן נון אזור מרכז אני מציעשוב לידי כי זה קרוב לכל מקום

אני מהצפון(עכו נהריה חיפה, כזה)

ויש עוד הרבה שקרובים לאזור הצפון, אבל בעקרון הפורום הוא מאילת עד לרמת הגולן.....

למעלה