מפגש פורום

מפגש פורום../images/Emo124.gif

מה אתם אומרים? בעד
נגד
שרשרו לכאן אם בא לכם או לא, אחר כך כבר נדבר על תאריכים וכאלה [אם אתם רוצים בכלל מפגש X:]

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gifאבל בעזריאלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

ותאריך טוב זה = 17.12 בתחילת החופש,מה אתם אומרים?

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo136.gif

בואו נעשה בחיפה. פעם ראשונה מפגש בחיפה...פליזזזז

מ א י י ק

New member
../images/Emo6.gifבחיפה../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif

בעזריאלי ממש נוח,וגם זה הכי כיף להיפגש בעזריאלי כי מכל הארץ יש רכבות לעזריאלי ישירות.

../images/Emo45.gif../images/Emo215.gif

יכול להיות שאנסה במאמצים רבים לשכנע את אמא שלי אבל רק שזה יהיה בעזריאלי..

מ א י י ק

New member
אני ישכנע אותה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

אני רוצה לראות את ה"בלונדינית בהכחשה"

חחחחח../images/Emo215.gif

אח"כ כשליה תראה אותי (בע"ה שאמא שלי תרשה אמן אמן אמן) היא תצטער כל הימים אשר קראה לי בלונדה

0ליוש0

New member
../images/Emo45.gifליזה רק דבראחד..כנסי:]

בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה בלוווווווווווווווווווונדה

למעלה