מפגש פורום

olsen cool

New member
מפגש פורום../images/Emo124.gif

הגיע הזמן להעלות את הנושא הזה(תודה להדר שהזכירה לי). איזה ימים אתם יכולים? אני יכולה בשבוע הבא ראשון-רביעי. אפשר גם בשבוע שאחרי ב23 ליולי.

NoOop

New member
../images/Emo28.gifאהה.. ../images/Emo10.gif

אני לא יכולה לבוא אז תלכו אתם.

../images/Emo214.gifאני כ"כ רוצה לראות אתכם!!!!

אני שמחה שהשתלבתי פה קצת
. פשוט תודיעו לי באיזה יום זה יוצא בהתראה של שבוע לפני לפחות, ואני אנסה להגיע... בכל אופן-ראשון זה יום מצויין, כי זה יום של תחילת שבוע...
אז אני בעד.
למרות שזה יהיה נורא מצחיק, כי היום [ראשון] -הייתי בעזריאלי, ביום ראשון הבא-אני אהיה שוב בעזריאלי. ובעזרת ה" ביום ראשון הבא הבא-מפגש פורום הילארי
יהיה כיף!!!

באסהה אני יכולה רק אחרי ה 30 ביולי

כי ב20 אני נוסעת לאילת אז אני לא יוכל לבוא... אם יבוא לכם אפשר לעשות את המפגש ב 1 לאוגוסט??? בבקשה זה מאוד חשוב לי

../images/Emo214.gifאגב, במפגש נעשה את המתנה

להילארי [בתקווה שכולם מסכימים
], ככה שכל מי שרוצה להיות נוכח בהפתעה שנעשה לה, חייב להראות נוכחות במפגש.

../images/Emo214.gifמי שבעד...

אפשר לעשות מה שהצעתי.. להצטלם המון, להכין סרטון [למי שיש מצלמת וידאו?], להכין לה שלט ולהצטלם איתו ולערוך הכל בדיסק מחשב, אם יש כאן אנשים שיודעים לערוך דברים כאלו..

A Riot Girl

New member
אני בערך יודעת...

כאילו זה לא כזה בעיה אבל המצלמה שלי דפוקה ואפשר לצלם שם איזה 10-15 דקות או אולי פחות ונגמר לה הסוללה!

A Riot Girl

New member
אבל אפשר פשוט להדליק אותה כל פעם

שנרצה להליט משו...נראה לי זה יחזיק יותר מ20 דקות...אני פשוט ישים את זה מעכשיו עד המפגש בטעינה...אבל דקה אתם רוצים או לא?

../images/Emo214.gifזה מעולה, אני חושבת ש-2

דקות הקלטה יהיו מעל ומעבר.. ואני אביא את המצלמה שלי בטוח- ובמצלמה שלי נוכל לצלם המון תמונות... ככה שמבחינת צילום-אני מבינה שאנחנו מסודרים?

dashush

New member
אני יכולה להביא מצלמה דיגיטלית

ואם צריך אני אחרי זה יכולה גם להדפיס כמה וכמה תמונות

../images/Emo214.gifתביאי, כמה שיותר מצלמות ../images/Emo8.gif

יותר תמונות-יותר חיוכים- יותר כיף

dashush

New member
אני יכולה בכל יום רק תודיעו לי

כי אני בא מירושלים באוטובוס כדי שאני אברר איזה אוטובוס לקחת ולא אכפת לי באיזה תאריך

למעלה