מפגש פורום

ycyclop

New member
מפגש פורום../images/Emo124.gif

ביום שיש הבא עלינו לטובה מפגש אצלי, אבל מי שמגיע חייב לידע אותי עם דרך ליצור קשר במקרה של ביטול ברגע האחרון עקב הנסיבות הקיימות נוהל אוכל כרגיל

ycyclop

New member
מה? לא רוצים?

לאור ההענות הנמוכה של הפעמים האחרונות הייתי רוצה לשאול האם יש רצון להמשיך עם המפגשים? ובאיזה תדירות?

רוצים

הבעייה (לפחות שלי) היא שמיקום המפגשים אצלך אינו נוח במיוחד בשבילי. למרות שאין לי בעיה לסוע את הדרך הארוכה מדי פעם, לעשות זאת *כל מפגש* זה קצת מייגע (לצערי הייתי בחו"ל כשהתקיים מפגש ברמת השרון, מרחק 15 דקות ממני). בנוסף, הפעם המפגש נופל גם ביום שישי, שכנראה פחות נוח לרבים מהמשתתפים, וגם באמצע סוף שבוע ארוך.

ycyclop

New member
כמה פעמים ששאלתי אם רוצים מקום אחר, אנשים לא ענו. ולי ברור שיותר קל אצלי (וגם יותר זול) ועכשיו במצבה של טלי פשוט אנחנו לא יכולים מקום אחר. לגבי שיש. כמה אנשים התלוננו שכל המפגשים האחרונים היו חמישי ולא יכלו להגיע אז החלטתי לשם שינוי על שישי. לי זה ממש לא משנה

ycyclop

New member
סוגי משחקים במפגשים:

מה שנקרא משחקי מעצבים אירופאים או משחקי אסטרטגיה משפחתית. כגון: Amun Re, Verrat שני אלה שוחקו במפגש האחרון Samurai, vinci, Taj mahal, carcassonne, bohnanza ועוד הם דוגמאות למשחקים ממפגשים קודמים.

למעלה