מפגש פורום

kikona126

New member
מפגש פורום ../images/Emo124.gif

טוב אז יש אנשים שרוצים לבוא, אבל עדיין אין מקום, האם יש למישהו המלצות למקום מפגש? אני חשבתי על הפארק שמול תחנת הרכבת של האוניברסיטה (מול הלנוה פארק) אם אני לא טועה החנייה ליד התחנת רכבת בשעה הזו היא בחינם... אבל זה תלוי אם אתם רוצים מקום סגור... אז פה בואו נעלה רעיונות למקום המפגש

doingood

New member
אני מציע

שמי שמעוניין והתאריך מתאים לו ייתן טלפון ומייל, ואז נוכל לקבוע את המקום המדוייק רק עם אלה שזה רלוונטי לגביהם.

kikona126

New member
אז יאללה מי מארגן יום?

כי גם לי היום הזה לא כל כך נוח אבל ויתרתי על דברים אחרים....

מניסיון שלי,בדרך כלל ימי חמישי זה..

נוח. צריך לחכות לעוד תגובות. אנסה לעקוב בשבוע הבא. (אחרי המאמר)

ע ו פ ר ה

New member
בדרך כלל יום חמישי מתאים לי

אבל ב 10.7 הבן שלי מגיע לשבוע מארה"ב ולא אוכל להשתתף. באהבה עופרה

shanula

New member
../images/Emo204.gif אני מציעה

שכל אחד ירשום באילו ימים הוא פנוי בשבוע שבין ה-6 ל-12 ביולי וננסה לארגן משהו נתחיל ממני אני פנויה בימים ראשון,שלישי,רביעי וחמישי אחר הצהריים או בערב.

shanula

New member
../images/Emo204.gif יום חמישי ירד מן הפרק

עפרה לא יכולה להגיע בחמישי ואי אפשר לקיים מפגש בלי עפרה או קיקונה. נשארנו עם ראשון, שני,שלישי או רביעי. לי יש תחושה חזקה לגבי יום ראשון, אבל אני אזרום עם כל החלטה אחרת שתתקבל.

kikona126

New member
שני גם יורד מהפרק

כי אני לא יכולה ימי שני ושלישי, שלישי הבא כן אבל עוד שבועיים לא (שיעור מדיטציה אחרון שלי) ואחרי זה אני פנוייה
יום ראשון מצויין מבחינתי
לילה טוב זזת לישון

אני אשמח למפגש ביום רביעי ה-8.6

זה יהיה נהדר שכולם יוכלו להגיע ביום רביעי הבא למפגש! לצערי, השבוע לא יוצא לי להתארגן לשום מפגש בכלל, ורק שבוע הבא זה יהיה מאוד נוח, וגם מקווה שלאנשים האחרים פה זה מתאפשר כמוני:) אז מה תגידו על יום רביעי הבא? אפילו ב19:00 בערב!

kikona126

New member
אני לומדת עד 8...

ובשיעור האחרון המרצה העירה לי שהיא לא רואה אותי בכלל בשיעורים... כאילו איזה הבדל זה אם אני בבית או שם... גם ככה אני לא מקשיבה לה

למעלה