מפגש פורום

מפגש פורום ../images/Emo124.gif

היי חבר'ה זמן
יום חמישי הקרוב בע"ה מקום
אחד ומיוחד הציע לארח אותנו בביתו בירושלים עיר הקודש קולינריה
כל אחד מביא כטוב על ליבו (פשטידות, שתיה, פסטה, סלט ו... כמובן עוגה - גמזו לא שכחנו שיש לך יומולדת
) שינוע - מי יוכל להגיע? מי צריך טרמפ?

שבלולה אתמול בצ'ט גמזו אמר לנו שיש לו

ביום חמישי הקרוב חתונה של אחיינו האהוב בבאר שבע, צריך לבדוק איתו. לי מתאים מאוד, מה גם שביום חמישי יש שם עדיין את הפסטיבל - היום האחרון. אני יכולה להגיע עד המרכז משם אני נתקעת לא יודעת להגיע לירושלים.

touti

New member
שבלולה, נדמה לי שלגמזויש חתונה ולא יוכל להגיע

בעז"ה אצטרף.

אז מה הוחלט אנשים? באים או לא ?

נראה לי שבגלל שעדיין אין לי ספות אנחנו נעשה אוירה של שאנטי על מזרונים בכיף!!!! זה לא במקום הארוחה שהבטחתי ! היא תגיע בהמשך ! וכמו עלה שירך יפה מאד , כמו גם של תותי ,

המפגש ייתקיים באם תהיה הענות

כל פעם למישהו אחר לא מסדר... גמזו- נחגוג לך פעם הבאה... ממתינה לאישורים

חבר'ה יקרים

עקב חתונת אחייני , נאלץ לוותר כי לא אוכל להגיע למפגש הקרוב ( בצער רב........) לא יכול לדחות את האירוע.... יום חמישי לאחר מכן פתוח מבחינתי וגם הצעות לנופש יתקבלו בברכה עימכם הסליחה.

כמו עלה

New member
אשמח להצטרף מאוחר יותר בלילה

גם לי יש אירוע- אירוסין של אחייניתי- דוקא ליד ירושלים. אוכל להצטרף אחרי. אצטרך הנחיה ולהיות בקשר עם זה יהיה עדיין מתאים

גלמור32

New member
אני גם מגיע הרכב שלי בתיקון אבל יש דברים ....

שכדאי לא להפסיד נראה אני אסתדר עם תחבורה ציבורית או איזה טרמפ מבני ברק יש למשהוא רעיון תוכנית

חבר'ה דעתי היא מאחר ו...

יום חמישי קרב ובא ואני אישית עוד לא מאורגנת עם הילדים מאחר והם החל מיום שישי הם בחופש וחמותי בחו"ל אז אין לי היכן לשים אותם ולהגיע מחיפה לירושלים בשביל כמה שעות נראה לי לא בר ביצוע מבחינתי. אני פשוט ארדם על ההגה. מה דעתכם אם נדחה זאת בשבוע וכך ניתן קצת זמן לאחד ומיוחד שלנו להתארגן עם הבית ונגיע לירושלים בכייף ואני אפילו באותו יום אולי כבר אגיע לירושלים לטייל עם הילדים בבוקר ואולי אפילו אשן בירושלים באותו היום עם הילדים כי לירושלים אני רוצה להגיע ליומיים. מה דעתכם?? ככה גם גמזו יוכל להגיע בשבוע שלאחר מכן לירושלים כי גם הוא מאוד רוצה. מה גם שלגלמור אין רכב כי הוא במוסך ואז גם לשבלולילת לא יהיה איך להגיע לירושלים. מה אתם אומרים?? כך כולנו ניפגש פחות או יותר באמצע הדרך. אני מוכנה לעזור בקניות או בכל מה שאדרש.

גלמור32

New member
על זה נאמר מה שנדחה נדחה

אני חשש שאני לא אחזיק מעמד אני כולי מלא געגעגעגעגעגעגעעגעגים מקסמית אני כבר לא ישן כבר שבוע כולי בריגושים

חחחחחחחחחחח - היום אתה תותח גלמור

אני יושבת במשרד וצוחקת ואף אחד לא מבין מדוע. לא ניתן לך לא לישון שבועיים רשמתי שאני מעדיפה שניפגש ביום חמישי הקרוב בת"א ולא בירושלים כפי שרצינו בהתחלה. מה אומר?? כך נתראה מהר יותר, אה, אה ???

גלמור32

New member
אנחנו נתראה בתל אביב!?! אבל מה עם כל השאר

לא כולם יכולים לבוא וגם לא מאשרים הגעה ובכלל נהיה כאן יבש למי יש תחינה - יבשששששששש

גלמור32

New member
מה נפל על גל מור היום - זהוא שאבי כנראה

משתחרר היום או מחר היום חזרתי הביתה באופן רשמי - אמי ביקשה ממני שאני אשן אצלהם בבית כי היא לא רוצה להיות לבד רק שהיא לא יצאה לי מהוריד אז אתמול קרה הטיטניק 2 חזרתי לביתי שהוא פשוט חתיכת טינופת אחי חיי כאן כבר חודש ולא שתף את המקום מהיום שעזבתי יש כאן הרים של כביסה וריצפה שחורה אבלללללללללל זה הבית שלי אך כמה עבודה מי בא לעזור ?

קודם כל משל טוב ובשעה טובה שאביך

לקראת שיחרור. אז מה שוב טיטאניק?? אני לא מבינה אחיך לא שטף מאז שנסע לסין?? הגזים הבחור. לשלוח חברת ניקיון לבית?? אז עכשיו לא נשמע ממך כל היום אתה תהיה עסוק בבית??

גלמור32

New member
אני אתחיל לאט לאט לא הכל בבת אחת

כבר העמדתי מכונות עכשיו צריך לתלות שוב

למעלה