מפגש פורום

מפגש פורום ../images/Emo124.gif

מה דעתכם על מפגש פורום יום חמישי הבא 05.07.07 ? בתכנית: חוף הים בת"א
מדורה
מנגל
ו... יומולדת למקסימית
מי מגיע?
יאללה להתפקד

מתאים לי

אבל אני אדע ממש ברגע האחרון. זה יוצא לי קל"ב כי אני עובדת שם. יאללה תרימו משהו. יש במרינה מלא דברים לעשות בלילה.

נשמע מדליק!חחח אני מצטרף לרעיון

רעיון יפה! מוכן להדליק ולהיות אחראי על המנגל. יש לי קצת ניסיון.......

לרואי ולשאר משתתפי הפורום והמפגש בפרט

רואי בבקשה תכין את רשימת המצרכים הנדרשים למפגש. אני אעשה את הקניות ואני אבקש מגלמור לעזור. לדעתי, העלות המינימאלית היא 50 ש"ח למשתתף בתנאי שיהיו מינימום 10 משתתפים והיה ותשאר יתרה מכסף זה, זה ישמש למפגש הבא. למי שבטוח כי בשבוע הבא יוכל להגיע בע"ה. יש לאשר במסר כדי שנוכל לקבל פרספקטיבה מהירה על כמות המשתתפים

גלמור32

New member
אההה יש מפגש וצריך עזרה קדימה לעזור

לכל חברינו בפורום נא לפתוח יומנים ולשמור את חמישי הבא פנוי להכין סנדלים כפכפי אצבע (את התנכיות להשאיר בבית - פדיחה ) בנות מומלץ את נעלי העקב להשאיר באוטו רואי אם צריך עזרה בארגון מחשבתי של הדברים הנלווים אשמח שבלולה אני מקווה להיות לעזר כבר הזמנתי את המשאית של שלמה בשביל כל המצרכים הודעתי לסופר כי יכינו מלאי כי שבלולה מגיע לעשות קניות משיחה שנהלתי עם מר רגלית (מבעלי סופר אלף - עגלות הסופר סופקו ע"י חברתי מסין) יום רבעי הסניף יסגר בשעה 3 עד 5 רק בשבילך כל עובדי הסופר יעזרו בהעמסה שלמה מהמשאית אמר שאם צריך הוא יכול לארגן משאית עם מנוף

מתאים לי מאוד

כפי שרשמת יש לי יום הולדת כך שמתאים לי לחגוג איתכם ועוד על שפת הים מדורה מנגל מי צריך יותר מזה

מאשר בשמחה../images/Emo13.gif ומה עם..

תוכנית אומנותית ( לזלול על האש זו אומנות אבל לא מספיקה )? אני מביא ג'מביי יש מי מבין חברי הפורום שמנגן גיטרה וכד'? חלילית לא נחשבת :)

מצויין רק ש...

קשה לשבת בחול עם חצאית סקוטית . ובכלל קראתי בעיתון שעכשיו צריך גם רשיון בשביל זה :)

למעלה