מפגש פורום 3

מפגש פורום 3

נקבעו הפרטים עבור מפגש פורום מס´ 3 !!! המפגש יתקיים ביום ראשון 22.9, א´ של חול המועד סוכות, בפארק הירקון, 16:00-19:30. משך כל שיעור שעה. הפסקה בת רבע שעה בין השעורים. 16:00-17:00 לירון מילוא - קרב מגע. 17:15-18:15 צחי שוחט - קונג פו עגור לבן. 18:30-19:30 גיל אברהם - הפקידו (אפשרות להמשך השיעור למי שרוצה לאחר 19:30). תודה רבה-רבה-רבה לאורי שאירגן ותיאם וסידר והתעקש.

קרוקדיל

New member
"הלוואי ומענן לא ירד עלינו גשם"

הלואי הלואי הלואי ונוכל להגיע אני מקווה מאוד שתיהיה תזכורת קטנה לפני פשוט בסוכות אמור ליהיות לי מבחן חגורה אז אני מקווה שהמורה לא יחליט לעשות את זה ביום ראשון

orii

New member
ממתי איכפת לקרוקדיל מגשם?

לכל הילדים (והמאמינים) המפגש הזה בשבילכם - לא ביום שישי.

deep ocean

New member
נשמע מצויין!

אז מי שאמר שהוא בא, זה בסדר, או שצריך לאשר את ההגעה? מאד מעוניינת להתנסות בשיעורים הנ"ל. נהדר!

orii

New member
../images/Emo124.gif אז מי רוצה (ויכול) לבוא?

נא לשרשר... להזכירכם, זהו מפגש חברים ללא תשלום וללא ביטוח. כל המשתתפים עושים זאת על אחריותם הבלעדית. מי שמעביר את השיעורים מודעים לזה ויבנו את השיעור בהתאם. דרך אגב, לירון, צחי וגיל אולי תכתבו לנו קצת על האומנות שלכם בכלל ומה תעבירו לנו בשיעור?

Catty

New member
אני רוצה ואני אבוא ויש לי שאלה...

תאריך נוח, יום ראשון=יש אוטבוסים וגם הדתיים יוכלו לבוא. וגם חג, אין ביה"ס. אני מרוצה!
מקווה שזה לא מפריע למי שעובד... והשאלה היא איפה בדיוק בפארק הירקון נפגשים? הפארק ענקי... האימונים על הדשא הירוק והרך?

איפה נפגשים.

באימון הפורום (ההיסטורי) הראשון, נפגשנו מול קוסובסקי 50 או 55. יש שם מקום נוח להתאמן. להערכתי זה יהיה באותו מקום (אבל נקבע פרטים ברורים יותר לקראת האימון עצמו).

orii

New member
מול קוסובסקי 50 ליד גשר העץ

שחוצה את הירקון באיזור בבלי.

שטרנבי

New member
אני יבוא בשמחה ובצהלה

שמחתי מאד לראות את סוגי האומניות שיועברו שם, רציתי שיהיה אימון איקידו אבל לא נורא.

שטרנבי

New member
בשבילך ההפסד לא גדול

אותי איקידו מענין ומאחר ואני לא גר בעיר אין לי אפשרות לראות אימון איקידו. אני מבין שהתבדחת לגבי האלימות מיכוון שלפי מה שלמדתי מהודעות בפורום על איקידו זוהי אומנות לחימה מאד לא אגרסיבית ואפילו רכה במידה מסוימת.

האם אנשים שמנועים מלבעוט יכולים

להשתתףבמפגש, ובכוונה הדגשתי את המלה להשתתף, או שעדיף לוותר?

למעלה