מפגש פורום שלישי!

החוויות שלי

אתמול היה סיור של"ח ואני מטעמי בריאות לא יצאתי. המהל החליט שהוא מצ'פר את אלו שיצאו (ולא חלילה מעניש את אלו שלא יצאו!) ושחרר את כל מי שיצא בשעה 14:00. כאמור אני לא יצאתי, אז נאלצתי להישאר עד 16:00. הגעתי הבייתה, זרקתי את התיק, תפסתי את הגיטרה ויצאתי. רדפתי אחרי האוטובוס שתי תחנות שלמות. תיכננתי ללכת לחנות "כליזמר" בכדי לקנות גשר, |הגדש|מפרטים|סגדש| וסליידר, נרדמתי האוטובוס ופיספסתי את התחנה. הגעתי לקיון, לטאוור, הסתובבתי, לא ננתי לעובדים לעשות את העבודה שלהם ("צריך עזרה?" "לא! תודה!" ... ועכשיו איפה הדיסק של אפוקליפטיקה?...). לפתעה הפלאפון צילצל (שחריס! שחריס! קומו לעבות הבויירה!!), והייתה זאת שיר שאמרה לי שהיא ליד הטוור. במפגש היו גם ליאורה, חן, אלעד ונעם. לאחר שאלעד הלך גיליתי שאני מכוף בבנות. ליאורה נתנה לי מתנה (סינגל, "כן לציפור" של ערן צור). אכלנו פיצה וגילינו שיש לנו משולש מיותר, בדרכינו לגג בכדי לזרוק אותו על אנשים תמימים חן החליטה להשאיר אותו בדרך. לפתע חן ואני גילנו שנותרנו לבדינו ואז הגיע זמן השאלה המביכה, "איך לסביות.. נו... ביחד... איך... מה הן בדיוק... איך לסביות מזיינות??". ולא קיבלתי תשובה. ליאור ושיר חזרו ואז נפרדו. חשבתי ללוות את ליאורה לתחנה אך פגשתי במכרה וותיקה, אז נטשתי לטובת המכרה הוותיקה. ממש נהניתי, אני כבר מצפה לעוד אחד!

limors2

Well-known member
יש לי תשובה בשבילך!../images/Emo6.gif

התשובה מגיעה ב2:30! אבל תקשיב להסבר, אל תסתכל על תנועות הידיים. הן לא אומרות כלום
http://www.youtube.com/watch?v=fPDl2g8Upvk&feature=user זה פשוט שיר גדול, מה שמגיע בהמשך הקליפ
וכל הקליפ בכלל וגם האחרים

limors2

Well-known member
איפה יוסי, איפה../images/Emo7.gif

טוב. אז הגעתי בסביבות 17:00 לטאוור, עייפה וטיפה מעורערת אחרי יום שהתחיל ב6:30 וכלל חווית עבודה נורא נעימה של מישהו ששאל אותי שאלות תמימות על עטים בזמן שהוא שיפשף איזור מסוים אצלו. מאד נחמד. עשיתי סיבוב קצרצר, קניתי את הדיסק של KNOB ועליתי אל הגג שבו ישבו איתמר ושיר וניגנו להם שירים "איכותיים" בגיטרה. החלטתי לסיים לקרוא את הספר ההו כה טוב שלי במקום להמשיך ולשבת בחוסר מעש
חן הגיעה וזיהתה אותנו בזכות הכיפה של איתמר והגיטרה שלו. עוד ניגוני גיטרה מעניינים. אלעד ונעם הגיעו! ניגוני גיטרה, שמיעת דברים בעזרת הרמקולים שלי, מריבות על הגיטרה, אנשים נוראנורא מעצבנים עם המצלמות שלהם אבל באמת נורא מעצבנים אני לא סובלת שעושים את זה קיבינימט, השתלטות על גיטרה לטובת שירים איכותיים באמת, אלעד הלך
קצת גג גיטרה והחלטנו ללכת לאכול. הלכנו לאכול. קנינו מגש פיצה בסבארו. היה פשוט נורא
אבל הייתה מוזיקה נחמדה מאד ברקע
ואני רוצה לדעת מה אמרתם וצחקתם ולא אמרתם לי על מה צחקתם!
טיול קצרצר עם משולש פיצה. נעם צריכה ללכת. הלכנו כולנו ללוות אותה. חן ואיתמר נתקעו איפשהו ונטשו אותנו. יצאנו החוצה אל הדביקות התלאביבית ואמרנו שלום לנועם. חזרנו שיר ואני אל המיזוג העזריאלי-אי ואל חן ואיתמר. שיר החליטה ללכת והלכה מאד בפתאומיות. כמה שניות אח"כ חן הלכה. שניות ספורות אח"כ הלכתי גם אני! עם איתמר שנתקע בכניסה/יציאה עם המטרידניות והשאלון הארוך שלהן. הגעתי לתחנה וסיימתי את הספר ההו כה יפה שלי. במהלך חצי מהנסיעה לי-ם שוב הוטרדתי, והפעם יותר בברוטליות
ע"י שרוול מעיל של מישהו שהתיישב לידי. לפעמים השרוול הרגיש כמו יד
אבל לא, הוא היה שרוול. אולי אעלה עכשיו את הכמה תמונות שיש לי. אולי לא! אין יוסי

chen1litvak

New member
תאשימי את איתמר על הציחקוקים ../images/Emo13.gif

וגם אני נתקלתי בהן,אבל כלכך לא ידעתי את התשובות שדווקא הלך לי מהיר מאוד! האמתי שדווקא יצאתי נורא מפגרת הן שאלו מתי הוקמה המדינה וחשבתי שהתכוונו להכרזה באום,ואז אמרתי כ'ט בנומבר והן התכוונתי למתי מתי מהבחינה של 1948
הדבר היחידי שידעתי זה רבין

limors2

Well-known member
47^^ אבל על מה היו הצחקוקים?

אני לא עניתי, ראיתי שהשאלות היו ארוכות ומעצבנות

limors2

Well-known member
אהה ושכחתי לציין משהו חשוב.

נעם לא רצתה להכיר בקיומי!/tapuzforum/images/emo10.gif

limors2

Well-known member
אני לא יודעת איך בכלל שכחתי!/tapuzforum/images/emo6.gif

limors2

Well-known member
טוב, תמונות. אין הרבה.

השלט השולט של אלעד! והאחד הקצת פחות של איתמר

limors2

Well-known member
ושוב.

אוי, הרסתי את המבנה המתמשך הנחמד שעשיתי עם הנושאים, וסימטריה זה חשוב.

limors2

Well-known member
שיר וחן חוגגות עם הגיטרה

שיר מעודדת שימוש בסמים.

limors2

Well-known member
שיר לא רצתה להצטלם.

אלעד ניסה להכריח אותה באלימות להצטלם.

למעלה