מפגש פורום נכון לעכשיו- יום שלישי ב"עיר הקרח"

• פותח הנושא Niv s
  • פורסם בתאריך

Niv s

New member
מפגש פורום נכון לעכשיו- יום שלישי ב"עיר הקרח"

בירושלים. ההחלטה לגבי המיקום עדיין לא סופית, אבל יש סיכוי די טוב שהתאריך ישאר כמו שהוא כך שכדאי להתחיל להיערך.

Niv s

New member
מי שעדיין לא הצביע/הצביע ורוצה לשנות, יכול

לעשות את זה כאן בשרשור הזה.

Niv s

New member
אפשר לשנות גם תאריך וגם מיקום. האפשרויות הן:

כל מה שכתוב בקישור הבא

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=393&messageid=160706956

Eladmegahail

New member
למה לבאס?כבר תכננתי לבוא אבל:

רחוק-פקקים ולמה דווקא בירושלים?לא יכולתם להתפשר על תא?אם תעשו את המפגש סביב 6-7 בערב אולי אוכל להגיע. אם לפני 6 בערב-לא אוכל לבוא. בין ה 9-11.4 אני עובד ואין אפשרות לחופשה למעט ה 8 לחודש או ה 12 לחודש.

Niv s

New member
אז תכתוב בקצרה ימים + מיקום וזה ייחשב כהצבעה

לכל דבר. תכתוב כאן בנושא ההודעה ונראה בסוף מה הרוב יקבע.

Eladmegahail

New member
רשמתי כבר לפני 10 ימים ופתחתי שרשור לעניין .

הצעתי את יום ראשון ה 8 באפריל ושיהיה במקום מרכזי בגוש דן או תא -תראה שלהרבה אנשים פה לא מתאים להגיע לירושלים בטח לא בפסח -פקקים-חניה וכו. אני אפתח שרשור חדש עכשיו להצבעה. עזוב אותך מהילדים האלה בני 13-14 שאומרים שיבואו ובסוף לא יגיעו. תתחשבו גם במבוגרים יותר שצריכים לנהוג ולבטל עבודה.

adamk

New member
ירושלים היא מקום מרכזי לא פחות מת"א.

ת"א היא לא מרכז העולם וגם בירושלים והסביבה גרים הרבה מאוד משתתפים בפורום, אולי אפילו יותר מתל-אביביים. עניין הפקקים עובד גם בכיוון ההפוך ובטח שעניין החניה. ת"א ממש לא ידועה כעיר עם שפע מקומות חניה, להיפך.

"הילדים האלה בני 13-14" הם גם בני אדם וצורת ההתייחסות שלך לא מקובלת. חלק גדול מהם הוא הלב הפועם של הפורום וההתלהבות שלהם לתחום מחממת את הלב. לא היית רוצה מישהו יכתוב "עזוב אותך מהזקנים האלה".

דווקא "הילדים האלה" לא יכולים לנהוג, אם כבר צריך להתחשב בהם ולא להיפך, לך יש לפחות רכב. רוב האנשים אגב בחופש במהלך חול המועד, ככה שגם זה טיעון לא ברור להתחשבות בו.

ravehor

New member

וזה גם לא שניב קבע בלי לשאול, בכל זאת הרוב רוצים ירושלים.

Niv s

New member
עוד לא הוחלט... בינתיים נסגור יום ומיקום

ravehor

New member
מגיע

אמנם רחוק, אבל אני מודה שזה מקום מאוד נחמד למפגש.

ravehor

New member
מגיע

אמנם רחוק, אבל אני מודה שזה מקום מאוד נחמד למפגש.

למעלה