מפגש פורום מתי?

F a d i

New member
יאללה מי מרים את הכפפה...

קודם כל מקום מפגש צפון,מרכז וירושלים או דרום?!

notis12

New member
מפגש פורום

ענת אני מוכן לכל מפגש איפה שתחליטו אבל שיהיה במרכז . וכמובן יווניה אמיתית גם איתנו . אז קדימה את המנהלת של הפורום קבעי מתי ואיפה !!!

12אניהיא

New member
נוטיס

זה שאני מנהלת את הפורום לא אומר שאני צריכה להחליט. אני בעד מיפגש ושיהיה באזור המרכז, לדעתי עדיף במרכז כי יותר קל להגיע מכל מקום

F a d i

New member
בדיוק בגלל זה אנו עושים הצבעה איפה

אתם רוצים שיהיה המפגש (אזור ומקום)

תמנונה

New member
מפגש רצוי במרכז ולפני../images/Emo140.gif

ה- 21 במאי....נוסעת לטורקיה....... נונה

Nava5

New member
הנה אימייל ששלחתי ליוני בן מנחם

"לכבוד מר יוני בן-מנחם, שלום רב! כמאזינה קבועה, המוצאת עניין רב ומפיקה הנאה מהתכניות המשודרות ברשת ב', ברצוני להביע תמיהה על ההחלטה להוריד את תכניתו של מר ירון אנוש מלוח-המשדרים. התכנית סיפקה לי - ואני מאמינה שכך למאזינים רבים - שעתיים נפלאות של התרגעות, שאר-רוח ובעיקר "עונג קבלת-שבת" אמיתי. כל זאת, הודות להגשה הנינוחה והסימפטית של מר אנוש, לתכנים שחשף בפנינו, למגוון האורחים ו... כן - למוסיקה המיוחדת שליוותה את התכנית! אני מצרה מאד על ההחלטה, שנפלה כרעם ביום בהיר, ומבקשת לשאול: האם המאזינים לז'אנר זה אינם ראויים להמשיך וליהנות מתכנית פנאי איכותית? מר בן-מנחם היקר, אנא, שקול החלטה זו בשנית! בכבוד רב, נאוה. " ---- תבדקו אם יש עוד כתובות אימייל שאפשר להביע בהן מחאה על הורדת התוכנית. מה גם שתוכניות ספורט לא חסרות, ותמיד כשיש משחקים משדרים בשידור ישיר על חשבון תוכניות. ואולי גם תשלחו לאימייל הבא: [email protected] שזה נציב קבילות ברשות השידור.

לדעתי אין כאן שום טעות, ממש כמוך

נהניתי מתוכניותיו של ירון אנוש מאופן ההגשה, מהשירים היווניים בהם תיבל את תוכניתו, ומהמידע הרב שהפגין "בהיותו כמעט אזרח יווני" האם ידוע לך שהוא שוהה ביוון אחת לחצי שנה באופן קבוע?...גם אני כמוך מצטרף למחאה, ונשמח לסייע בכל דרך אפשרית, הקישור לכתובת בהודעתך הקודמת אינה פעילה משום מה...

למעלה