מפגש פורום משצ"ים!

מפגש פורום משצ"ים!

הודעה הודעה! היום, במרתפי התנועה התקיימה פגישה של רכזי המועצות של פורום משצ"ים! נכחו בפגישה: איתמר ממנשה, מעיין ממטה יהודה, מיה וגל מעמק יזרעאל, רעות מברנר, שרונה ממעלה יוסף, יניב מגליל תחתון וחן מגן רווה. בפגישה החלטנו על הפריקט הארצי שאותו הפורום רצה להפעיל, וברגעים אלו ממש גלגלי הפורום מתחילים לזוז ולהריץ את הפרויקט הנפלא הנ"ל. עד שלא נהיה סגורים על כל הפרטים, אני עוד לא יכולה להתחיל לפרט מהו בדיוק הפרויקט (נשאיר אתכם במתח
), אבל אני יכולה להגיד שהוא עונה על כל המטרות שהפורום הציב לעצמו, ואם הוא ייצא אל הפועל יהיה זה אכן דבר משובח. מה שכן, הפגישה שלנו הייתה אכן אפקטיבית, למרות חפירות קלות פה ושם, ואני לפחות, ממש ממש נהניתי. נ.ב. כמה מחברי הפורום ביצעו מבצע חדירה מורכב אל תוך ארכיוני התנועה בתקווה למצוא את החולצות של המשצ"ים משנה שעברה. לצערנו, המבצע נכשל...
מה שכן, זכינו לפגוש את כל הקודקודים, בכבודם ובעצמם, ואפילו זכינו להרצאה ספונטנית מאייל חפר (איזה כיף!) כל מי שרוצה להצטרף לקבוצת הסגידה לחפר, מוזמן לדבר עם מעיין
עוד פרטים- מחר.

yaniv_1998

New member
היה ע נ ק!!!

היה ממש מצויין. זאתי פעם ראשונה שלי לבד בתל אביב, והיה גדול בעיקר כי נסעתי לתנועה, היינו במשרד של דהרי, גילינו את האופי האמיתי של רעות (סטאלין) ריינר, היה צחוקים ובנוסף להכל הסכמנו על משהו (עם קצת עזרה מרעות) אבל היה מעולה, גם מה כן היה כיף לעצור את מעין לגנוב דברים:) והיה סבבה בגיחת ארכיון שבא כימעט כיפחתי את חיי. עלה והגשם (ותבואו לראות את השיפוץ שדפקו בבניני התנועה, יפה כימעט כמו הגרעין של לב שרון).

אני מקווב שחיפשתם את החולצות

כדי להעביר אותן לבעליהן החוקיים, ולא כדי להחרים אותן לעצמכם. וחוץ מזה לא נראה לי שהן בכלל קיימות. עד כמה שאני יודע הן מעולם לא יוצרו... והכסף פשוט נעלם...

מה אני אגיד לך...

הארכיון התנועתי זה אחד המקומות היותר מפחידים שהייתי בהם, ואני גרה במעלה יוסף... יש שם טונות של מסמכים, חושך מוחלט ודלת חורקת. מה צריך יותר מזה כדי שיהיה סרט אימה תנועתי? "רוצח החולצה הכחולה שוב מכה" או "המפלצת הקומונרית". אני בטוחה שיהיו לך (עמרי) שמות הרבה יותר טובים..... אה, והודעה בהזדמנות זאת (בכל זאת, דיברתי עם כמה קודקודים): י"בניקים שלא יודעים\לא זוכרים מתי הראיון שלהם עם דהרי מוזמנים לדבר עם שירי בן דוד שאחראית על כל העניין. יש את המס' שלה ביומן של התנועה. יום טוב

למעלה