שרונה הפורומיסטית
New member
מפגש פורום משצ"ים!
הודעה הודעה! היום, במרתפי התנועה התקיימה פגישה של רכזי המועצות של פורום משצ"ים! נכחו בפגישה: איתמר ממנשה, מעיין ממטה יהודה, מיה וגל מעמק יזרעאל, רעות מברנר, שרונה ממעלה יוסף, יניב מגליל תחתון וחן מגן רווה. בפגישה החלטנו על הפריקט הארצי שאותו הפורום רצה להפעיל, וברגעים אלו ממש גלגלי הפורום מתחילים לזוז ולהריץ את הפרויקט הנפלא הנ"ל. עד שלא נהיה סגורים על כל הפרטים, אני עוד לא יכולה להתחיל לפרט מהו בדיוק הפרויקט (נשאיר אתכם במתח
), אבל אני יכולה להגיד שהוא עונה על כל המטרות שהפורום הציב לעצמו, ואם הוא ייצא אל הפועל יהיה זה אכן דבר משובח. מה שכן, הפגישה שלנו הייתה אכן אפקטיבית, למרות חפירות קלות פה ושם, ואני לפחות, ממש ממש נהניתי. נ.ב. כמה מחברי הפורום ביצעו מבצע חדירה מורכב אל תוך ארכיוני התנועה בתקווה למצוא את החולצות של המשצ"ים משנה שעברה. לצערנו, המבצע נכשל...
מה שכן, זכינו לפגוש את כל הקודקודים, בכבודם ובעצמם, ואפילו זכינו להרצאה ספונטנית מאייל חפר (איזה כיף!) כל מי שרוצה להצטרף לקבוצת הסגידה לחפר, מוזמן לדבר עם מעיין
עוד פרטים- מחר.
הודעה הודעה! היום, במרתפי התנועה התקיימה פגישה של רכזי המועצות של פורום משצ"ים! נכחו בפגישה: איתמר ממנשה, מעיין ממטה יהודה, מיה וגל מעמק יזרעאל, רעות מברנר, שרונה ממעלה יוסף, יניב מגליל תחתון וחן מגן רווה. בפגישה החלטנו על הפריקט הארצי שאותו הפורום רצה להפעיל, וברגעים אלו ממש גלגלי הפורום מתחילים לזוז ולהריץ את הפרויקט הנפלא הנ"ל. עד שלא נהיה סגורים על כל הפרטים, אני עוד לא יכולה להתחיל לפרט מהו בדיוק הפרויקט (נשאיר אתכם במתח