מפגש פורום ינואר 2003

מקפיץ!

יץ יץ יץ...

מה דעתכם?

יום ו´ 24.01.03 בוקר? או יום ה´ 23.01.03 אחה"צ-ערב? לי יותר נוח יום ה´ בערב, אבל מי שאל אותי בכלל?

tanka

New member
יום ה´

יום ה´ ערב. ממש בבקשה!!! אחרת אני לא באה. כמה אני יכולה להבריז מהלימודים??

סיכום בניים

2 מבקשים יום ה´ אחה"צ, 5 מבקשים יום ו´ בבוקר 4 גמישים ויגיעו גם ביום ה´ וגם ביום ו´.. קדימה בואו נסגור יום..

avorly

New member
קביעת יום מפגש

בליית ברירה, הרוב קובע. גם אם לא כ"כ מתאים, אתאים את עצמי (=בלי נדר). אחרי הסיפורים שלכם על המפגש הראשון - אסור להחמיץ את השני. בברכת רק בריאות, אורלי

אני אנחה את המפגש -

נושא כללי: שפת הגוף - השפה של התת מודע תכנים אפשריים: עבודה בתנועה תרגילי תקשורת לא מילוליים טיפולים הדדיים - לא בהכרח אלו שאתם מטפלים בהם קלפים - למי שמעוניין מיפוי סכמתי של מיקום אנרגיות רגשיות שונות פטנטים איך להבין את שפת הגוף בלי ללמוד בעל-פה שיחה / דיון על: חשיבות יכולת המטפל ´לקרוא´ את שפת הגוף / שפת התת מודע מה חשוב יותר, המטפל או שיטת הטיפול - בחינת צורכי המטופל מה אפשר לעשות כדי להיות מושלם? הכל פתוח לשינויים!!! - דוד הכריח אותי לכתוב תוכנית
נא לא לפתוח דיונים על הכתוב, נא להימנע מלהתרעם על הגדרות וניסוחים מי שרוצה להשפיע מוזמן למפגש
לכולכם!! אור ואהבה, נאוה

בית המרכז הישראלי לטאי-צ´י מתאים?

שם עשינו את המפגש הקודם. אולם גדול, ממוזג, מזרונים לשיאצו או ישיבה, שירותים, מטבחון עם קומקום חשמלי וגם מכונה לממכר שתיה חמה - 1.5 ש"ח לכוס קפה/תה/מרק עוף/... המקום הוא "בית מארס", רחוב הרצל 158, קומה שניה במעלית (מתחת לניסן נתיב, אם זה משנה למישהו...).

אסתי123

New member
מתאים מאוד

המקום נוח, נעים ואני כבר יודעת להגיע לשם. רק שישי בבוקר. אחה"צ זה קשה. אשמח לשמוע את נאווה כמובן, אולי גם יעל תספר על רפואה סינית? טיפולים הדדיים גם ניראים לי. בקינסיולוגיה אפשר לעשות טיפול מקוצר, מהיר, זה רק לטעום את הטעם. מוכנה לעשות טיפול כזה לכל מי שיהיה שירצה. אולי ע"י התנסות אישית אנשים יבינו קצת יותר מהי קינסיולוגיה. להתראות

למעלה