מפגש פורום חנוכה

Tinkerblack

New member
מפגש פורום חנוכה

לפי התאריכים שלכם והתאריכים שבהם אתם לא יכולים כך נראה נותר תאריך אחד גלמוד שבו כנראהיהיה המפגש ה26 לדצמבר יום שני, עכשיו כל מי שאמר שלא יכול בתאריך זה וזה ואכן מצאנו תאריך שלא אמרו שלא יכולים בו, לכן כולם מתבקשים לבוא למפגש פורום שיערך בעזריאלי כרגיל... אז מי מתכוון הלגיע, ליום הראשון של חנוכה ה26 נר ראשון יום חופש ראשון יום שני

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif נראה לי שאין בעיה...../images/Emo9.gif

Tinkerblack

New member
אמממ האם זה אומר לפי

הענות המרובה שרק אני ודפי נעשה לנו מפגש פורום ענקי ביחד?

slallum

New member
אני אולי אגיע

תכלס מה זה משנה, מגיעים לעזריאלי בחנוכה, תמיד יש מה לעשות שם, מלא מפגשי פורום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifכעעע ונוכל לאנוס זו את זו עד אור הבוקר../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאוךך *דופקת את הראש חזק חזק חזק חזק בקיר* אני ממש מצטערת בובע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif התסלחי לי../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאז אולי, בהתחשב בכך שיש אנשים שזה לא חופש בשבילם- נזיז את המפגש קצת../images/Emo35.gif

Tinkerblack

New member
התאריך האחר היחיד שלא כתבתם

זה ה31 וזה יוצא יום שבת... אז באיזה תאריך בא לכם לעשות הרי בשאר כולכם אמרתם שאתם לא יכולים...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאיפה בספרייה הבריטית שלך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif *נמסה לגמרי*../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אה, הלוואי כפרע../images/Emo99.gif

דרך אגב ידעת שג'יימי בל בקינג קונגגגגג?!?!ולחשוב שלא רציתי ללכת לראות את הסרט!!!!!!כפרע עליו!

למעלה