מפגש פורום. הסדר.

Armed Angel

New member
מפגש פורום. הסדר.

טוב אנחנו רוצים לעשות מפגש פורום בפורים. לישון אצל מישו לילה. הבתים הם של יערה במבשרת ליד ירושלים, ושל נוף בשוהם. בואו נחליט למי הולכים ואז נחליט איך נגיע. לפי דעתי כל מי שיגיע יביא איתו סכום כסף קטן לשלם לזה שנתארך אצלו על האוכל והבלאגן. שרשרו לפה ת'תאריך של פורים ונראה אם הרוב יכולים. בבקשה בואו נעשה את זה, אני מתגעגע אליכם אנשים. לירון אלייך במיוחד.... נאכל, נישן, נעשה צחוקים, והעיקר, נראה אחד את השני. יש לנו משו כמו חודש, אז בבקשה בואו נתחיל לארגן את זה, אני מזכיר לכם, שמישו צריך לארגן, והייתי לוקח על עצמי אבל אני לא מסוגל, זה לא יצליח אצלי, או שאתם מוכנים שכולנו יחד נעשה את זה. רק בבקהש, בואו נעשה את זה כבר...

La Gamba

New member
תקשיבו

ב25-26-27 אני אהיה די עסוק, מאוד עסוק. (סביר להניח בירושלים) אז אל תחשוב אפילו על התאריכים האלה.

Sunflower Fairy

New member
אוף, דמט../images/Emo110.gif

אתמול כתבתי כאן הודעה, ועכשיו היא נעלמה. שיט. בכל מקרה, אני מוכנה לקחת על עצמי את ארגון המפגש
(איזה נחמדה אני נכון?) קודם צריך להחליט אצל מי עושים את זה. נראה לי שכדאי שנוף ויערה ישאלו בבתים שלהן אם אפשר ונראה לפי זה איפה נעשה את זה. אחרי זה אפשר להתחיל לדאוג לתאריך... מישהו יודע מתי יוצא פורים?
ושכל מי שמתכוון להגיע למפגש יצביע

Orbital Shadow

New member
טוב-../images/Emo60.gif

לדעתי יהיה הכי נוח לעשות מיום רביעי- שזה היום של החג שמתחפשים וכל זה [אני חושבת] ויום חמישי. אני לא יודעת את התאריכים, מישהו יודע?

Witch Child

New member
דרך אגב... אני מאושרת

כי התקבלתי לתלמה ילין, התקבלתי לתלמה ילין, התקבלתי לתלמה ילין! כף להיות מאושרת. ותודה שתמכתם בי.

nk5

New member
מזל טוב!../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

וחבל , אני לא אוכל להגיע למפגש

nk5

New member
בפורים אנחנו נוסעים לאיזה ...

מקום
אבל לא נורא , אולי פעם אחרת...

LuLuLu iT

New member
התקבלת?! אוהההה טליה!../images/Emo24.gif

אני כל כך שמחה בשבילך

סרינה99

New member
יא איזה מגניב!!! מזל טוב!!../images/Emo109.gif

הולך להיות לך כל כך כיף שנה הבאה...

Orbital Shadow

New member
טוב זה בחיים לא ילך ככה../images/Emo60.gif

לי כמובן הרבה יותר נוח אצל יערה, אבל אם ליותר אנשים יהיה יותר נוח אצל נוף יש לי רעיון: בגלל שיש הרבה חדשים, שאני מניחה לא ירצו ישר ללכת למפגש שינה, ויש כאלה שבכלל לא ירשו להם, אני מציעה שניפגש בעזריאלי כמו בכל מפגש רגיל, ומאוחר יותר נוכל לסוע כולנו ברכבת וללכת לנוף, מה אתם אומרים?

Orbital Shadow

New member
לא לא../images/Emo60.gif

תראו,אם ניפגש יום רביעי בעזריאלי [שזה היום שבאים לביצפר עם התחפושות והכל] אז זה יהיה בצהריים.

NJS

New member
צודקת

אין לי מושג איך מגיעים לשוהם/איפה שיערה גרה [וקשה לי להאמין שמישהו יודע]

למעלה