מפגש פורום הבא

JUN JUN

New member
מפגש פורום הבא

כולם מוזמנים כולל דודי, במיוחד דודי כיבוד, על חשבון דודי אצל, דודי בשכונה מוזמנים כל הפרסים בשכונה של דודי וחברי הפורום א.דוקוטצי- אחראית להביא האפטבה (את יודעת למה..
.) ב.niya מביאה שרשרים (גורמטים זהב) לכולם כדי שדודי ירגיש בבית ואנחנו נרגיש חלק מהחבר'ה (של דודי) ג. פרויז - אחראי על המכות וכלי הנשק ד. רונן- אחראי על המזרחית, דיסקים קלטות וכו ה. ליה- אחראית על התפאורה, ביגוד והנעלה , פלאטפורמות לבנות, איפור ותלבושות ו. JUN JUN מה אני מביאה? ז. כל השאר יכולים לבוא עם פיצוחים בכיס דודיק, סתם בצחוק..אל תיקח ללב, עניתי לך ברצינות דווקא שם בהמשך השרשור

מותארם

New member
רגע אחד תכשיבו אותי כולם

אני רוסה אומרת לחם משהו אני חושבת דבקא דודו הוא סודק לא יפה אתם סוחקים אליו אני יש לי אחים מאוד נחמדים והם באמת תמיד ללכת מכות שאנחנו הולחים בהופעה אבל זה הם סודקים למה לקחו להם מקום שלהם גם אני הרבסתי בהם למה לקחו מקום שלי בהופעה אני לא מוכנה לדברים כאלה וגם ספה שלי לא טוב אני מדברת עברית כמו דודו אמר, ואחים שלי כולם אומרים הם ערסים בשכונה שלנו אני חושבת דבקא באמריקה יש פרסים יותר טובים דודו סריך הולך לשמה , פה רמה לא טוב של פרסים תתיחסו יפה בדודו בבקשה הוא חדש בפורום שלחם. זה לא יפה אתם רוסים לשפוח מיים על ראש של דודו בהאפטבה

מותארם

New member
אני רוסה דודו לוקח אותי באמריקה מחפסת חתן

דודו תחפס לי פרסי שלא תת-רמה כמו אתה אמרת פה, אני רוסה פרסי עם רמה מאמריקה

shirinak

New member
איך התגעגתי אליך!!

שלום לכולם, המון זמן לא הייתי כאן. קראתי את השרשורים האחרונים ונהניתי מאוד... ורק רציתי לומר כמה אני אוהבת אתכם וכמה שהפורום הזה מקסים. שרק יעלה ויפרח ויתמלא בעוד אורחים! (נ.ב פרויז, אתה תותח
)

פרויז1

New member
מה עשיתי לך

שאת מקללת? מה אני תוּתַחת ? לא נכון. אני לא יושן עכשיו. רק עכשיו חזרתי מערב תרבות פרסית מש-שגע!!!

dudu_n

New member
חחחחח שאפו !

אהבתי ביותר את התגובות שלכן
בחוש הומור יש לכן 100

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגת אותי ג'ון ג'ון

אבל באמת הגיע הזמן לעשות מפגש פורום (עם או בלי דודו)

JUN JUN

New member
ובלעדיו...

מה תעשה גברת דוטוקצי עם האפטבה במפגש בדיוק? לא חבל שסתם תסחוב?

דוטקצי

New member
JUN JUN../images/Emo24.gif ,הוא כבר חבר ,dudu_n

אנחנו כבר אוהבים אותו,
הוא השתפר שם
מוסיקה
,וסלחנו לו -אנחנו פרסים!!לא ע ר ס י ם!!!
,,,לא לא נשפוך עליו את מי
ההאפטאבה-הוא
יתקרר "סארמה מיחורה"-
חס וחלילה חס ושלום,

niya

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo213.gif../images/Emo230.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif

למעלה